Bite the culture: Costa Rican flavours 13.3.2020

  • Perjantaina 13.3.2020 klo 18 alkaen (arvioitu päättymisaika klo 21)
  • Maailmanvaihdon toimistolla (Oikokatu 3, Helsinki)

Tule viettämään mukava ilta yhdessä ja maistelemaan costaricalaisia ruokia! Valmistamme yhdessä Gallo Pintoa, Pataconesia ja tamarindimehua ja opimme Costa Rican kulttuurista costaricalaisten vapaaehtoistyöntekijöidemme Isauran, Walterin ja Pamelan avustuksella.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Maailmanvaihdon toimintaan osallistuvat: vapaaehtoistyöntekijät, tukihenkilöt ja -perheet ja isäntäperheet, työpaikkojen väki… Kutsumme mukaan myös toiminnastamme kiinnostuneet. Tapahtuma tarjoaa mainion tilaisuuden vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa ja tutustua uusiin ystäviin.

Perehdymme Latinalaisen Amerikan ruokakulttuurin maailmaan Maailmanvaihdon toimistolla Helsingissä, osoitteessa Oikokatu 3. Toimistomme sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Matkoja tapaamiseen Maailmanvaihto ei valitettavasti voi kustantaa.

Maailmanvaihdon toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: programmeassistant@maailmanvaihto.fi.

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapahtumassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja vastaa omalla toiminnallaan turvallisemman ja mukaan ottavamman tilan periaatteiden toteutumisesta.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautumiset 10.3.2020 mennessä Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen programmeassistant@maailmanvaihto.fi.

Lämpimästi tervetuloa!