Ensi elo–syyskuussa ESC-vapaaehtoiseksi Tanskaan! Paikkoja 19 työpaikkaan

Oletko Suomessa asuva nuori? Etsitkö mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön ulkomailla ensi syksynä? Tässä tilaisuutesi: Tanskassa 19 työpaikkaa etsii nuoria vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin!

Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelu tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua uuteen ympäristöön ja sen ihmisiin pintaa syvemmältä. Vapaaehtoisjaksojen aikana kulttuurien välistä ymmärrystä rakennetaan arjen yhteistyön kautta.

Nyt voit osallistua ESC-vapaaehotistyöhön Tanskassa esimerkiksi koulutuksen tai eläintenhoidon parissa. Vapaaehtoisjaksot alkavat elo–syyskuussa 2021. Alta voit tutustua vapaaehtoistyöpaikkoihin sekä vapaaehtoisten rooliin ja tehtäviin niissä. Alta löydät lisäksi yleistä tietoa vapaaehtoistyöstä Euroopan solidaarisuusjoukoissa sekä hakuohjeet. Viimeinen päivä hakea on 1.3.2021. Vapaaehtoisjaksoja koordinoi tanskalainen yhteistyöjärjestömme Dansk ICYE.

Kalø Skovbørnehus

Egebakkeskolen

Husmandsstedet

PTG International Youth College

Aagaard Efterskole

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Vandel Efterskole

Vedersø Efterskole – The International

Rejsby Europæiske Efterskole

Odsherreds Efterskole

Care

Tranbjerg Plejehjem

Solbjerg Plejehjem

Kontakt Mellem Mennesker

Hertha Levefællesskab

Limfjordsskolen

Vestjyllands Højskole

Bustrup Hovedgaard

Fjord & Bælt

  • Animal/Environment
  • A combined research and experience center with seals and porpoises.
  • 1st September 2021 – 31st August 2022
  • https://www.icye.dk/fjordbaelt

Marine Biological Research Centre

Esteettömyydestä

Vapaaehtoistyöpaikat eivät valitettavasti pysty vastaanottamaan vammaisia vapaaehtoistyöntekijöitä.

Haku

Hae viimeistään 1.3.2021! Lataa ja täytä hakulomake (pdf) ja lähetä se Tanskan ICYE-järjestölle osoitteeseen esc.incoming@icye.dk sekä kopiona Maailmanvaihtoon osoitteeseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi. Voit nimetä hakulomakkeessasi lähettäväksi järjestöksesi Maailmanvaihdon (Oikokatu 3, 00250 Helsinki, Finland; +358 50 452 5660; maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi). PIC-numeromme on 946737364 ja yhteyshenkilömme pääsihteeri Anni Koskela.

Harkitsetko hakemista, mutta epäröit koronatilanteen vuoksi?

  • Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelu voidaan aloittaa virtuaalisesti, jos fyysisen ulkomaanjakson aloittaminen kohdemaassa ei poikkeusolojen vuoksi ole vielä mahdollista. Jaksoa jatketaan kohdemaassa, kun tilanne sen sallii. Vapaaehtoispalvelujakso on myös mahdollista koronatilanteen niin vaatiessa siirtää myöhempään ajankohtaan tai perua. (Ks. Opetushallituksen uutinen.)
  • Kannattaa selvittää lentoyhtiöstä, millaisin kustannuksin lennot olisi tarvittaessa mahdollista siirtää tai peruuttaa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä! Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi ja puhelimitse numerosta 050 452 5660.