Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Boliviaan tai Ecuadoriin, hae viim. 20.5.!

Jos vapaaehtoistyö ulkomailla kiinnostaa ja haluaisit lähteä jo pian matkaan, hyviä uutisia: Boliviaan ja Ecuadoriin voi vielä hakea ensi elo–syyskuussa alkavaan ICYE-vapaaehtoistyöhön!

Jos etsit uusia tuulia ensi syksyyn, vaikka välivuoteen, tässä tilaisuutesi: hae vapaaehtoistyöhön Boliviaan tai Ecuadoriin 6 tai 12 kuukaudeksi! Pitkäjänteinen yhteistyö tarjoaa vapaaehtoistyöpaikkasi väelle ja sinulle yhteisen oppimismatkan.

  • Boliviassa vapaaehtoistyötä tehdään mm. ihmisoikeusjärjestöissä, erityisoppilaitoksissa, katulasten tukikeskuksissa, ympäristökasvatuksen parissa, ikäihmisten kodissa sekä Bolivian ICYE-järjestössä.
    >> Tutustu ICYE-verkoston hakukoneessa (icye.org).
  • Ecuadorissa vapaaehtoisia vastaanotetaan mm. päiväkoteihin, ikäihmisten kotiin, kouluihin, nuorten turvakoteihin sekä Ecuadorin ICYE-järjestöön (VASE).
    >> Tutustu ICYE-verkoston hakukoneessa (icye.org).

Vapaaehtoiset työskentelevät avustavissa tehtävissä. Sinulla ei tarvitse olla koulutus- tai työtaustaa osallistuaksesi ohjelmaan. Jos toisaalta olet esimerkiksi sosiaali- tai opetusalan opiskelija tai ammattilainen, sinun voi olla mahdollista päästä hyödyntämään osaamistasi.

Hae mukaan edistämään kulttuurien välistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta! ICYE-vapaaehtoisena pääset kehittämään osaamistasi, harjoittamaan kielitaitoasi ja avartamaan maailmankuvaasi. Tukenasi ulkomailla on paikallinen ICYE-järjestö.

Alaikäraja vapaaehtoistyöhön on 18 vuotta, yläikäraja puolestaan on joustava niin Boliviassa kuin Ecuadorissa. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat mm. valmenusta, ylläpidon, vakuutuksen ja kielikurssin. Maksettavaksesi tulevat myös lennot ja viisumikulut.

Tutustu ohjelmatietoihin sekä vapaaehtoisten kokemuksiin Boliviasta ja Ecuadorista.

Kiinnostuitko? Hae viimeistään pe 20.5.2022! Hakulomakkeen löydät hakuohjesivulta. Jos kysymyksiä herää, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, jonka kautta nuoret voivat lähteä Suomesta ulkomaille ja saapua ulkomailta Suomeen vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi. Työskentelemme kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

”Jos yhtään tuntuu, että vapaaehtoistyö voisi olla sinua varten, kannattaa ehdottomasti hakea. Vuosi voi kuulostaa pitkältä ajalta, mutta suosittelen sitä. Ensimmäinen kolmannes menee kielen opetteluun ja oman paikan löytämiseen, ja välillä elämä tuntuu menevän vuoristorataa, mutta kaikki on sen arvoista!” – Riikka, vapaaehtoistyössä Ecuadorissa