Etäinfo 5.5.2021: Kulttuurivaihtoa kotosalla – isäntäperheeksi!

  • Keskiviikkona 5.5.2021 klo 18– 19.30
  • Zoom (linkki lähetetään ilmoittautuneille)

Haluaisitko kulttuurivaihtoa kotiisi? Ryhdy isäntäperheeksi nuorelle vapaaehtoistyöntekijälle ulkomailta, kun koronavirustilanne sallii. Tule Maailmanvaihdon etäinfoon tutustumaan mahdollisuuksiin ja tutustumaan isäntäperheiden kokemuksiin!

Yhteiselon kautta kaikille saman katon alla asuville avautuu uusia näkökulmia. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet, pariskunnat kuin yksineläjät. Vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden olla avuksi, kansainvälistyä kotona, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan.

Isäntäperheenä olet mukana mahdollistamassa kansainvälistä vapaaehtoisyhteistyötä, jossa tavoitteena on yhteinen kulttuurien välinen oppimiskokemus. Vapaaehtoiset viettävät Suomessa 6–12 kuukautta. Ensisijaisesti etsimme perheitä majoittamaan vapaaehtoisia koko vapaaehtoisjakson ajan, mutta myös esimerkiksi neljän kuukauden majoitusjakso voi olla mahdollinen. Haemme perheitä vuosittain eri puolilta Suomea.

Ilmoittaudu etäinfoon lähettämällä viesti osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme sinulle linkin Zoom-tapaamiseen. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaa on 40 osallistujalle.

Tilaisuudessa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta zoom.us/accessibility.

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto ry – ICYE Finland toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Maailmanvaihto lähettää ja vastaanottaa nuoria pitkäkestoiseen (6–12 kuukautta) vapaaehtoistyöhön. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.