Etäinfoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä 28.10.

Oletko miettinyt, että vapaaehtoistyö ulkomailla voisi joskus olla osa tulevaisuuden suunnitelmiasi? Haluaisitko lisätietoa Maailmanvaihdon ohjelmista? Tule Maailmanvaihdon etäinfoiltaan ke 28.10.2020 klo 18–19.30 Zoomiin! Saat tietoa mahdollisuuksista lähteä kauttamme maailmalle  ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Maailmanvaihto lähettää vapaaehtoisia 6–12 kuukaudeksi Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan. Vapaaehtoisjaksoilla rakennetaan kulttuurien välistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta. Vapaaehtoistyötä etenkin kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm. kulttuuri-, ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä.

Vapaaehtoiset osallistuvat joko ICYE-vapaaehtoisohjelmaan tai Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun. Infoillassa kuulet haku- ja ohjelmakäytännöistä.

Infoilta pidetään suomeksi. Maailmanvaihdon tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu osallistujaksi sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme sinulle paluupostina tapahtuman Zoom-linkin.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää ja vastaanottaa nuoria pitkäkestoiseen (6–12 kk) vapaaehtoistyöhön. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja rauhan edistämiseksi.