Etäinfoilta vapaaehtoistyöstä ulkomailla ke 13.1.

  • Keskiviikkona 13.1.2021 klo 18–19.30
  • Zoom, lähetämme linkin ilmoittautuneille

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko viettää vapaaehtoistyössä vähintään puoli vuotta? Tule nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon etäinfoiltaan! Saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi maailmalle – vaikka välivuodeksi – ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Maailmanvaihto lähettää (koronatilanteen salliessa) vapaaehtoisia 6–12 kuukaudeksi Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan. Vapaaehtoisjaksoilla rakennetaan kulttuurien välistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta. Vapaaehtoistyötä etenkin kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm. kulttuuri-, ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä.

Vapaaehtoiset osallistuvat Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun tai International Cultural Youth Exchange (ICYE) -vapaaehtoisohjelmaan. Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista sekä siitä, millaisia muutoksia koronapandemia on aiheuttanut. Infoilta pidetään suomeksi.

Ilmoittaudu infoiltaan lähettämällä viesti osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme sinulle linkin Zoom-tapaamiseen. Tilaa on 40 osallistujalle.

Tilaisuudessa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, joka toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja rauhan edistämiseksi. Lähetämme ja vastaanotamme nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.