Helsinki: Infoilta vapaaehtoistyöstä ulkomailla 9.10.

  • keskiviikkona 9.10.2019 klo 18–19.30
  • Annantalo (auditorio, 2. krs), Annakatu 30, Helsinki

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Tule Maailmanvaihdon infoiltaan! Saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi maailmalle ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Maailmanvaihto lähettää vapaaehtoisia Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan. Jaksot kestävät 6–12 kuukautta.

Päiväkodeissa, kouluissa… vapaaehtoistyötä tehdään eniten lasten ja nuorten parissa, mutta myös mm. vanhainkodeissa sekä kulttuuri-, ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä.

Vapaaehtoiset osallistuvat joko ICYE-vapaaehtoisohjelmaan tai Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun. Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksesta.

Tilaisuus pidetään suomeksi. Annatalontalon saavutettavuudesta voit lukea täältä: www.annantalo.fi/fi/yhteystiedot#Saavutettavuus

Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Kutsu tapahtumaan myös Facebookissa.

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Lähetämme nuoria aikuisia Suomesta pitkäkestoiseen (6–12 kk) vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanotamme ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen.