Helsinki: isäntäperheeksi nuorelle meksikolaiselle vapaaehtoiselle

Kutsu maailma kotiisi! Nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihto etsii Helsingistä isäntäperhettä nuorelle meksikolaiselle vapaaehtoistyöntekijälle, Luisanalle!

Luisana on 18-vuotias nuori nainen, joka saapui elokuussa vuodeksi vapaaehtoistyöhön lasten pariin päiväkoti Mi Casitaan. Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä arkipäivän yhteistyön kautta.

Haemme perhettä majoittamaan Luisanaa 4/2018–8/2018 (noin 5 kk). Vapaaehtoisen majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden olla avuksi, kansainvälistyä kotona ja vahvistaa kielitaitoa. Samalla tarjoutuu tilaisuus nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja kulttuuriin ja jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan. Haemme ensisijaisesti perhettä, joka voisi majoittaa Luisanaa lokakuusta 2017 elokuuhun 2018 (10 kk), mutta myös esim. puolen vuoden majoitusjakso on mahdollinen.

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto lähettää nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi. Luisana osallistuu Mi Casitassa International Cultural Youth Exchange (ICYE) -vapaaehtoisohjelmaan.

Luisana

  • 18-vuotias nuori nainen Meksikosta
  • vapaaehtoistyössä espanjankielisessä 8/2017–8/2018 (12 kk) Mi Casita -päiväkodissa Pasilassa Helsingissä
  • tarvitsee isäntäperheen ajalle 4/2018–8/2018 (noin 5 kk)
  • puhuu äidinkielenään espanjaa ja osaa englannin perusteet
  • pitää lukemisesta ja musiikin kuuntelemisesta
  • innostunut tutustumaan paikalliseen kulttuuriympäristöön ja ihmisiin

Kiinnostuitko? Täytä isäntäperhelomake tai lue lisää isäntäperhetoiminnasta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888