Helsinki: Isäntäperheeksi Mi Casitan vapaaehtoiselle

Ensi elokuussa Helsinkiin saapuu vapaaehtoistyöhön nuori Meksikosta, Eduardo, jolle Maailmanvaihto etsii nyt isäntäperhettä.

Eduardo tulee vapaaehtoistyöhön Pasilassa sijaitsevaan espanjankieliseen leikkikoulu Mi Casitaan puoleksi vuodeksi (8/2019–2/2020). Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä oppimista arjen yhteistyön kautta.

Olisiko kodissasi sijaa nuorelle vapaaehtoiselle? Ulkomaalaisen vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden kansainvälistyä kotona, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan. Haussa on ensisijaisesti perhe, joka voi tarjota Eduardolle kodin koko vapaaehtoisjakson ajaksi, mutta myös esim. neljän kuukauden majoitusjakso on mahdollinen.

Eduardo

  • 31-vuotias mies Meksikosta
  • vapaaehtoistyössä espanjankielisessä leikkikoulu Mi Casitassa Pasilassa from 8/2019–2/2020 (6 kk)
  • äidinkieli espanja, osaa myös englantia
  • harrastaa mm. musiikkia, ulkoilua ja jalkapalloa
  • toivoo oppivansa jotain Suomen kulttuurista, kielestä ja tavoista

Kiinnostuitko?

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888