Helsinki: isäntäperheeksi nuorelle saksalaiselle vapaaehtoiselle

Kutsu maailma kotiisi! Nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihto etsii Helsingistä isäntäperhettä nuorelle saksalaiselle vapaaehtoistyöntekijälle, Johannekselle!

Johannes on 19-vuotias nuori mies, joka saapui elokuussa vuodeksi vapaaehtoistyöhön Fallkullan kotieläintilalle Tapanilaan. Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä arkipäivän yhteistyön kautta. Haemme Johannekselle isäntäperhettä puoleksi vuodeksi, ajalle 2/2018–8/2018.

Vapaaehtoisen majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden olla avuksi, kansainvälistyä kotona ja vahvistaa kielitaitoa. Samalla tarjoutuu tilaisuus nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja kulttuuriin ja jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan.

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto lähettää nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi.

Johannes

  • 19-vuotias nuori mies Saksasta
  • työskentelee vapaaehtoisena 8/2017–8/2018 (12 kk) Fallkullan kotieläintilalla Tapanilassa Helsingissä
  • tarvitsee isäntäperheen ajalle 2/2018–8/2018 (6 kk)
  • puhuu äidinkielenään saksaa, osaa englantia kohtalaisesti ja hallitsee venäjän perusteet
  • harrastaa urheilua
  • haluaa oppia Suomessa erilaisista elämäntavoista sekä treenata kielitaitoaan

Kiinnostuitko? Täytä isäntäperhelomake tai lue lisää isäntäperhetoiminnasta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888