Ilo irti syksystä! – Illanvietto Maailmanvaihdossa 8.11.

  • Perjantaina 8.11.2019 klo 18–20
  • Maailmanvaihdon toimistolla, Oikokatu 3, Helsinki

Illat pimenevät ja vettä sataa tihuuttaa – eli on aika pukea päälle sadetakki tai napata sateenvarjo käteen ja suunnata Maailmanvaihdon yhteiseen illanviettoon vapaaehtoistyöntekijöille sekä tukihenkilöille ja -perheille. Tervetulleita illanviettoon ovat myös isäntäperheet, vapaaehtoistyöpaikkojen väki sekä muut toimintaamme osallistuvat.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa vanhojen ja uusien tuttujen kanssa, kotinurkilta ja maailmalta. Maailmanvaihto tarjoaa kupposen kuumaa sekä pientä purtavaa, mutta voit myös tuoda jotain kasvisruokavalion naposteltavaa nyyttärihengessä. Halutessasi voit myös tuoda jonkin (lauta)pelin yhdessä pelattavaksi.

Ilmoitathan osallistumisestasi keskiviikkoon 6.11.2019 mennessä Maailmanvaihdon hallituksen tukihenkilötoiminnan vastaavalle Ansku Ikoselle osoitteeseen ansku_ikonen(at)hotmail.com. Maailmanvaihto ei valitettavasti kustanna matkakuluja tapahtumaan.

Maailmanvaihdon toimisto sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Toimistomme sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Toimistomme on syrjinnästä vapaa alue.

Kutsu tapahtumaan mysö Facebookissa.