Tule keittiötiimiin tulovalmennusleirille 22.–28.8.2022!

Etsitkö vapaaehtoistoimintaa kesään? Pidätkö kokkaamisesta ja leirimeiningistä? Tule mukaan nuorten vapaaehtoistyöntekijöiden tulovalmennusleirin keittiötiimiin!

Maailmanvaihto järjestää 22.–28.8.2022 tulovalmennusleirin ulkomailta Suomeen vapaaehtoistyöhön saapuville nuorille. Leiri leiri pidetään Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa. Etsimme leirille keittiötyöntekijöitä.

Maailmanvaihdon koulutusleirin tiimissä tutustut vapaaehtoistyöntekijöihin eri maista ja näet, kuinka leiri toteutetaan. Tule mukaan! Tulovalmennusleirin keskeisiä teemoja ovat mm. vapaaehtoistyön vaikuttavuus, kulttuurien välinen oppiminen ja konfliktinratkaisu. Leirillä perehdytään myös kulttuuriympäristöön ja  yhteiskuntaan Suomessa.

Leirille on bussikuljetus Helsingistä. Muualta Suomesta saapuvien leiriläisten matkat korvataan edullisimman julkisen mukaan. Leirin järjestelyihin osallistuu Maailmanvaihdon järjestösihteeri ja harjoittelija sekä 3–4 vapaaehtoista leiriohjaajaa, keittiötiimin vetäjä sekä 5–6 keittiötiimiläistä.

Leirillä työskenteleminen on vapaaehtoistoimintaa, josta saa halutessaan todistuksen. Keittiötyöntekijöillä ruuanlaiton perustaidot ovat eduksi, mutta erityisiä kokkaustaitoja ei vaadita. Tärkeää on motivaatio laittaa ruokaa suurehkolle ryhmälle usean päivän ajan.

Tutustu tarkemmin keittiötyöntekijän tehtäviin

Näin mukaan

Jos olet kiinnostunut toimimaan keittiötyöntekijänä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi olet kiinnostunut työskentelemään leirillä. Lähetä hakemuksesi järjestösihteeri Mari Takalolle osoitteeseen hosting@maailmanvaihto.fi. Kokoamme keittiötiimin sitä mukaa, kun sopivia osallistujia löytyy. Järjestösihteeri antaa mielellään lisätietoja sähköpostitse ja puhelimitse (044 318 0888).

Lue myös

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 18.5.

Maailmanvaihdon toimisto on suljettu torstaina 18.5.2023.

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön nuorisovaihtojärjestöön Berliiniin – hae viim. 30.4.!

Maailmanvaihdon yhteistyöjärjestö ICJA etsii 18–30-vuotiasta nuorta vuodeksi vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin...

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 7.–10.4.2023

Maailmanvaihdon toimisto on suljettuna 7.–10.4.2023.