Kotka: Elokuussa isäntäperheeksi Kotkan Englanninkielisen leikkikoulun vapaaehtoiselle

Ensi elokuussa Kotkaan saapuu vapaaehtoistyöhön vuodeksi nuori Nigeriasta, Ifeoluwa, jolle Maailmanvaihto etsii nyt isäntäperhettä.

Ifeoluwa työskentelee vapaaehtoisena Kotkan Englanninkielisessä leikkikoulussa. Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä oppimista arjen yhteistyön kautta.

Olisiko kodissasi sijaa nuorelle vapaaehtoiselle? Ulkomaalaisen vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden kansainvälistyä kotona, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan. Haussa on ensisijaisesti perhe, joka voi tarjota Ifeoluwalle kodin koko vapaaehtoisjakson ajaksi, mutta myös esim. neljän kuukauden majoitusjakso on mahdollinen.

Ifeoluwa

  • Ifeoluwa, 21-vuotias nuori nainen Nigeriasta
  • vapaaehtoisena Kotkan Englanninkielisessä leikkikoulussa 8/2019-8/2020 (12 kk)
  • äidinkieli joruba, puhuu lisäksi englantia sujuvasti
  • harrastuksina leipominen ja lukeminen
  • odottaa pääsevänsä tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja opiskelemaan suomen kieltä

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Maailmanvaihto lähettää nuoria aikuisia Suomesta vapaaehtoistyö-hön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen.

Kiinnostuitko?

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888