Kotka: Isäntäperheeksi Kotkan englanninkielisen päiväkodin vapaaehtoiselle

Ensi elokuussa Kotkaan saapuu vapaaehtoistyöhön nuori Japanista, Masahiro, jolle Maailmanvaihto etsii nyt isäntäperhettä.

Masahiro työskentelee vapaaehtoisena vuoden (8/2019–8/2020) Kotkan englanninkielisessä päiväkodissa. Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä oppimista arjen yhteistyön kautta.

Olisiko kodissasi sijaa nuorelle vapaaehtoiselle? Etsimme Masahirolle isäntäperhettä ajalle 8/2019–8/2020 (12 kk).

Ulkomaalaisen vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden kansainvälistyä kotona, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan.

Masahiro

  • 21-vuotias nuori mies Japanista
  • vapaaehtoisena Kotkan englanninkielisessä päiväkodissa 8/2019–8/2020 (12 kk)
  • tarvitsee isäntäperheen ajalle 8/2019–8/2020 (12 kk)
  • äidinkieli japani
  • harrastaa boulderointia ja kiipeilyä
  • kiinnostunut tutustumaan suomen kieleen ja kulttuuriin sekä ennen kaikkea selvittämään, mikä tekee Suomesta maailman onnellisimman maan!
  • toivoo pääsevänsä isäntäperheen kautta näkemään suomalaista perhearkea ja -kulttuuria

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Maailmanvaihto lähettää nuoria aikuisia Suomesta vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen.

Kiinnostuitko?

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888