Kouluttaudu kouluvierailijaksi Zoomissa ti 21.9.

Hei Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöntekijä, tule mukaan Maailmanvaihdon kouluvierailutoimintaan! Ensiaskel on osallistua etäkoulutukseen.

Pidämme tiistaina 21.9.2021 klo 17.30–19.30 Zoomissa etäkouluksen niille kauttamme vapaaehtoistyöhön ulkomailla osallistuneille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään kouluvierailuja toisen asteen oppilaitosten opinto-ohjauksen kursseille tänä lukuvuonna 2021–22.

Maailmanvaihdon kouluvierailut tarkastelevat kansainvälistä vapaaehtoistyötä etenkin oppimisen ja osaamisen kertymisen näkökulmasta sekä herättelevät ajatuksia sen suhteen, millaista on laadukas ja kaikille osapuolille antoisa vapaaehtoisyhteistyö. Vierailut esittelevät opiskelijoille reitit vapaaehtoistyöhön ulkomaille Maailmanvaihdon kautta sekä vierailijan vapaaehtoisjakson. Vierailut sisältävät hieman pienryhmätyöskentelyä.

Vierailuja tehdään etänä tai paikan päällä (etävierailut, jos koronavirustilanne niin vaatii tai jos oppilaitos muusta syystä toivoo etävierailijaa). Kouluvierailukoulutukseen osallistuminen ei sido tekemään vierailuja, mutta antaa käynneille hyvän pohjan. Mahdolliset matkakulut vierailuille oppilaitoksiin korvataan vierailijoille.

Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility. Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi tilaisuudessa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu etäkoulutukseen viimeistään ma 20.9.2021 osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi, josta voit halutessasi kysyä lisätietoja. Vastaanotettuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle linkin Zoom-tapaamiseen.