Lue MaailmanVaihtoa 1/2020: Yhdenvertaisuutta vapaaehtoistyöhön!

”Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseen on syytä kiinnittää jatkuvasti huomiota, sillä aina on kehitettävää”, kirjoittaa Maailmanvaihdon hallituksen jäsen Maiju Alakurtti pääkirjoituksessaan.

MaailmanVaihtoa 1/2020 -lehdestä selviää, millaisia asioita nousi esiin Maailmanvaihdon viime vuoden lopulla toteuttamassa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyssä (s. 16) sekä millaisia askelia järjestössä on otettu toissa vuonna laaditun taas-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tiimoilta (s. 18).

Opaskoira mukaan ja matkaan! Susanna Halme suuntaa ensi toukokuun alussa puoleksi vuodeksi ESC-vapaaehtoistyöhön Itävallan ICYE-järjestöön, Grenzenlosiin. Näkövamman myötä Susanna kävi helmikuussa valmistelutapaamisessa Itävallassa yhdessä Maailmanvaihdon pääsihteeri Anni Koskelan kanssa. Lue matkakuulumiset ja tutustu Grenzenlosin ja vammaisten vapaaehtoisten yhteistyöhön (s. 22).

Lue myös esim. Lala Wangin ja Iida Lehisalon tiestä vapaaehtoistyöhön maailmalle (s. 12). Lala matkasi vapaaehtoiseksi Taiwanista Suomeen ja Iida Suomesta Taiwaniin. Tapahtumakalenterin löydät sivulta 31.

Lue lehti Issuu-palvelussa
Lue pääkirjoitus Maailmanvaihdon kotisivuilla
Lue koko lehti Maailmanvaihdon kotisivuilla (pdf)