Maailmanvaihdon glögi-ilta

  • Perjantaina 13.12.2019 klo 18–20
  • Maailmanvaihdon toimistolla (Oikokatu 3, Helsinki)

Kiitoksena yhteistyöstä järjestämme toimijoillemme ja yhteistyötahoillemme glögi-illan perjantaina 13.12.2019. Tilaisuus pidetään toimistollamme Helsingin Kruununhaassa noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Toivotamme tervetulleiksi Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöntekijät, tukihenkilöt ja -perheet, isäntäperheet, vapaaehtoistyöpaikkojen väen sekä muut järjestömme toimintaan osallistuneet ja kanssamme yhteistyötä tehneet. Iltaa vietetään iloisesta yhdessäolosta nauttien. Tarjolla on glögiä sekä pipareita – niin naposteltavaksii kuin koristeltavaksi.

Suomessa monet viettävät pian joulua ja juhlivat uuttavuotta. Jos sinäkin vietät lähikuukausina jotakin juhlaa, tuo halutessasi glögi-iltaan koriste tai muu juhlan esine toisille esiteltäväksi tai juhlaherkku maisteltavaksi. Tutustutaan toistemme juhliin!

Lisäksi, jos sinulla on ylimääräisiä talvivaatteita, tuo ne glögi-iltaan! Järjestämme käytettyjen vaatteiden pöydän, jolta ulkomaalaiset vapaaehtoistyöntekijämme voivat ottaa vaatteita. Mahdollisesti jäljelle jääviä talviasuja tarjoamme tammikuussa puolivuotisleirillämme niille ulkomaalaisille vapaaehtoisille, jotka eivät osallistu tilaisuuteen. Tämän jälkeen lahjoitamme loput hyväntekeväisyyteen.

Ilmoittaudu tiistaihin 10.12.2019 mennessä osoitteeseen tiedottaja(at)maailmanvaihto.fi.

Maailmanvaihdon toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: tiedottaja(at)maailmanvaihto.fi. Maailmanvaihdon toimisto on syrjinnästä vapaa alue.