Maailmanvaihdon hallitus jakoi vastuualueensa

Maailmanvaihdon hallitus päätti vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 22.1.2019 jäsentensä vastuualueista.

  • Mia-Elina Aintila vapaaehtoistyöhön ulkomaille lähtevien valmennuksesta ja heidän paluunjälkeisestä tapaamisestaan, Eeva Airikkala heidän valintatyöstään.
  • Anna-Mari Ikonen toimii ulkomaalaisten vapaaehtoistyöntekijöiden tukihenkilövastaavana, Anna Mäkinen heidän leirivastaavanaan ja Ronja Junno heidän isäntäperhe- ja vapaaehtoistyöpaikkavastaavaan. Maiju Alakurtti on ulkomaalaisten vapaaehtoistyöntekijöiden tiimin jäsen ilman erillistä vastuualuetta.
  • Kaisa Rahko ja Fabienne Zogg vastaavat Maailmanvaihtoa-lehdestä ja Alma Smolander kouluvierailutoiminnasta. Anna Ylitalo ja Taru Itälinna toimivat somevastaavina.

Yhdenvertaisuussuunnitelman toteuttamisesta vastaa vapaaehtoistyöhön ulkomaille lähtevien tiimissä Mia-Elina Aintila ja tiedotustiimissä Taru Itälinna. Anna Mäkinen vastaa asiasta ulkomaalaisten vapaaehtoisten leiritoiminnan osalta. Ulkomaalaisten vapaaehtoisten tiimi päättää myöhemmin vastuusta yhdenvetaisuusioiden huomioimisessa isäntäperhe- ja vapaaehtoistyöpaikkatoiminnassa sekä tukihenkilötoiminnassa.

Miten hallituksen jäsenet ovat tulleet mukaan toimintaamme? Entä millä elämänfilosofialla he lähestyvät pestiään? Tutustu hallituslaisiin!