Maailmanvaihdon kevätkokous 23.3. – Google Hangouts

Koronavirustilanteen vuoksi Maailmanvaihdon kevätkokous on siirretty pidettäväksi etänä Google Hangoutsissa.

  • Aika: Maanantaina 23.3.2020 klo 17.15 alkaen
  • Paikka: Google Hangouts: https://meet.google.com/rgf-rhto-pvi
    Kokouksen alkuperäisestä paikasta eli Maailmanvaihdon toimistolta (Oikokatu 3, Helsinki) kokoukseen osallistuu Maailmanvaihdon pääsihteeri Anni Koskela. Jos paikalle tulee toisia osallistujia, järjestämme heille mahdollisuuden liittyä mukaan etäkokoukseen.

Asiat:

  • Toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen vuodelta 2019
  • Uudistettu talousarvio 2020

Lisäksi kevätkokouksessa kuullaan Maailmanvaihdon uusimmat kuulumiset. Kokous on tarkoitettu Maailmanvaihdon jäsenille ja toimintaan osallistuville. Kokous pidetään suomeksi. Kevätkokousasiakirjat voi pyytää sähköpostitse osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi.

Maailmanvaihdon toimisto ei valitettavasti ole kokonaan esteetön tila. Ulko-ovella on kynnys (noin 7 cm), eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapahtumassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja vastaa omalla toiminnallaan turvallisemman ja mukaan ottavamman tilan periaatteiden toteutumisesta.

Ohjeet osallistumiseen

✔️ Tässä linkki Hangouts-videokokoukseen: https://meet.google.com/rgf-rhto-pvi. Kokouksen aloitusajankohtana klikkaa sivulla “Liity nyt”. Jos osallistut kirjautumatta sisään, anna nimesi ja klikkaa ”Pyydä saada liittyä”.

✔️ Voit osallistua myös Hangouts-puheluna soittamalla numeroon +358 9 23132914 ja antamalla tämän PIN-koodin: 305 078 442#. (Lisää puhelinnumeroita näet täältä: https://tel.meet/rgf-rhto-pvi?hl=fi&hs=5.)