Maailmanvaihdon kielikahvila siirtyy verkkoon 18.3. alkaen

Haluaisitko harjoitella kieliä rennossa ympäristössä ja samalla saada uusia ystäviä? Olet tervetullut Maailmanvaihdon online-kielikahvilaan Google Hangoutsiin! Kielikahvila siirtyy verkkoon koronatartuntojen ehkäisemiseksi.

Järjestämme kielikahvilan keskiviikkoisin maalis–huhtikuussa 2020 klo 18–20. Voit tulla mukaan yhden tai muutaman kerran tai vaikka joka keskiviikko!

Kuinka se toimii?

Kielikahvila tapaa Google Hangoutsissa. Sen pohjalta, keitä tapaamiseen kullakin kokoontumiskerralla osallistuu, jakaudutaan aina tarvittaessa eri kielten keskusteluryhmiin – esim. espanjan, suomen ja englannin kielen. Osallistuakseksi keskusteluun, sinun ei tarvitse osata kieltä sujuvasti, kiinnostus oppia ja jakaa riittää. Kielikahvilan järjestäjä voi pitää ryhmää espanjan, englannin, japanin tai suomen kielestä. Muut ryhmät muodostetaan osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Maailmanvaihdon toimintaan osallistuvat: vapaaehtoistyöntekijät, tukihenkilöt ja -perheet ja isäntäperheet, työpaikkojen väki… Kutsumme mukaan myös toiminnastamme kiinnostuneet.

Miten mukaan?

✔️ Tässä linkki Hangouts-videokokoukseen: https://meet.google.com/pbr-pibf-ygx. Kielikahvilan aloitusajankohtana klikkaa sivulla “Liity nyt”. Jos osallistut kirjautumatta sisään, anna nimesi ja klikkaa ”Pyydä saada liittyä”.

✔️ Voit osallistua myös Hangouts-puheluna soittamalla numeroon +358 9 23132891 ja antamalla tämän PIN-koodin: 567 127 753#. (Lisää puhelinnumeroita näet täältä: https://tel.meet/pbr-pibf-ygx?hs=5.)

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapahtumassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja vastaa omalla toiminnallaan turvallisemman ja mukaan ottavamman tilan periaatteiden toteutumisesta.

Lämpimästi tervetuloa!