Mikä motivoi kansainväliseen vapaaehtoistyöhön? Kirjoita MaailmanVaihtoa-lehteen!

Kirjoita lehteen kokemuksistasi

Maailmanvaihto lähettää ja vastaanottaa kansainvälisiä vapaaehtoisia 6–12 kuukauden apaaehtoisjaksoihin Suomessa ja ulkomailla. Vaikka olemme nuorisojärjestö, mahtuu mukaan monentaustaisia lähtijöitä: suoraan toisen asteen opintojen jälkeen lähteneitä, välivuoden pitäjiä, jo työelämässä olleita…

Oletko itse ollut Maailmanvaihdon kautta maailmalla? Minkälaisia motivaatioita ja odotuksia sinulla oli ennen vapaaehtoistyöhön lähtemistä? Minkälaisin ajatuksin palasit? Saitko mitä lähdit hakemaan? Mikä yllätti? Millaiset asiat pitivät yllä ja vahvistivat motivaatiotasi vapaaehtoisjakson kuluessa?

Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa lehden tulevaan numeroon kokemuksistasi? Myös valokuvat ja kuvitukset ovat tervetulleita! Ota yhteyttä ja ehdota juttua 20.6.2021 mennessä. Pyydämme toimittamaan materiaalisi meille viimeistään 1.8.2021. Tavoitat päätoimittajat osoitteesta maailmanvaihtoalehti@maailmanvaihto.fi

Mukaan toimitustiimiin

Haluaisitko sukeltaa numeron teemaan toimitustiimissä? Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut kirjoittamaan haastattelujutun, tekemään grafiikkaa, ottamaan valokuvia tai osallistumaan juttujen editointiin. Kuulemme mielellämme kiinnostuksistasi ja kerromme lisää lehtityöstä sekä ideoistamme tulevan numeron jutuiksi! Myös numeron toimitustyöhön osallistumisesta kiinnostuneilta toivomme yhteydenottoa 20.6.2021 mennessä.

Tule mukaan oppimaan yhdessä lehtityön parissa! Tavoitat päätoimittajat osoitteesta maailmanvaihtoalehti@maailmanvaihto.fi, josta voit myös kysyä lisätietoja.

 

Tutustu lehden ilmestyneisiin numeroihin.