Online: Maailmanvaihdon glögi-ilta ke 9.12.

Tänä vuonna Maailmanvaihdon glögi-ilta järjestään etänä! Tervetuloa mukaan kaikki maailmanvaihtolaiset.

  • Keskiviikkona 9.12. klo 18–20
  • Zoom, linkki lähetetään ilmoittautuneille

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki maailmanvaihtolaiset vuosien varrelta: vapaaehtoistyöntekijät, tukihenkilöt ja -perheet, isäntäperheet, vapaaehtoistyöpaikkojen väki sekä muut järjestömme toimintaan osallistuneet ja kanssamme yhteistyötä tehneet.

Iltaa vietetään pienten yhteisaktiviteettien äärellä, kuulumisia jakaen ja iloisesta yhdessäolosta nauttien. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kasvoihin! Puhumme tapahtumassa pääosin englantia.

Laita jo päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu osallistujaksi lähettämällä viesti osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme sinulle paluupostina Zoom-linkin. Samasta osoitteesta voi kysyä lisätietoja.

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapahtumassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja vastaa omalla toiminnallaan turvallisemman ja mukaan ottavamman tilan periaatteiden toteutumisesta.