Pääkaupunkiseutu: Isäntäperheeksi leikkikoulu Mi Casitan meksikolaiselle vapaaehtoiselle

Helsingin Pasilassa sijaitsevan leikkikoulu Mi Casitan on tarkoituksena vastaanottaa Maailmanvaihdon kautta syys–lokakuussa 2019 meksikolainen vapaaehtoistyöntekijä, Eduardo. Etsimme nyt Eduardolle isäntäperhettä pääkaupunkiseudulta. Ehkä sinua?

Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä oppimista arjen yhteistyön kautta. Eduardo työskentelee vapaaehtoisena espanjankielisessä leikkikoulu Mi Casitassa helmikuun puoliväliin saakka (noin 5 kk).

Olisiko kodissasi sijaa nuorelle vapaaehtoiselle? Ulkomaalaisen vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden kansainvälistyä kotosalla, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan. Haussa on ensisijaisesti perhe, joka voi tarjota Eduardolle kodin koko vapaaehtoisjakson ajaksi, mutta myös esim. kolmen kuukauden majoitusjakso on mahdollinen.

Eduardo

  • 31-vuotias mies Meksikosta
  • vapaaehtoistyössä leikkikoulu Mi Casitassa Pasilassa 9/2019–2/2020 (5 kk)
  • äidinkieli espanja, osaa myös englantia
  • harrastaa mm. musiikkia, ulkoilua ja jalkapalloa
  • toivoo oppivansa Suomen kulttuurista, kielestä ja tavoista

Kiinnostuitko?

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888