Pääkaupunkiseutu: tammikuussa isäntäperheeksi leikkikoulu Mi Casitan vapaaehtoiselle

Helsingin Pasilassa sijaitsevaan leikkikoulu Mi Casitaan saapuu ensi tammikuussa vapaaehtoistyöhön nuori Costa Ricasta, Pamela, jolle etsimme nyt isäntäperhettä pääkaupunkiseudulta. Kutsu maailma kotiisi!

Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä oppimista arjen yhteistyön kautta. Pamela työskentelee vapaaehtoisena Mi Casitassa tammikuun 2020 lopusta tammikuuhun 2021 (12 kk).

Olisiko kodissasi sijaa nuorelle vapaaehtoiselle? Ulkomaalaisen vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden kansainvälistyä kotosalla, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan. Haussa on ensisijaisesti perhe, joka voi tarjota vapaaehtoiselle kodin koko vapaaehtoisjakson ajaksi, mutta myös esim. neljän kuukauden majoitusjakso on mahdollinen.

Pamela

  • 17-vuotias nuori nainen Costa Ricasta
  • vapaaehtoistyössä leikkikoulu Mi Casitassa Pasilassa 1/2020–1/2021 (12 kk)
  • äidinkieli espanja, osaa myös englantia
  • harrastaa mm. piirtämistä, lukemista ja kirjoittamista
  • toivoo oppivansa Suomen kulttuurista ja kielestä

Kiinnostuitko?

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
044 318 0888