Syyskuussa vapaaehtoistyöhön kouluun Espanjaan – hae viim. 30.5.2022!

Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Espanjaan! Koulu Málagassa etsii kahta nuorta Euroopan solidaarisuusjoukkoihin!

  • Sijainti: Málaga, Espanja
  • Vapaaehtoisjakso: 9/2022–6/2023 (9 kk)
  • Vapaaehtoisten lukumäärä: 2
  • Hae viimeistään: 30.5.2022

IES Pablo Picasso on Málagassa sijaitseva koulu, jossa opiskelee noin kuusisataa 12–18-vuotiasta lasta ja nuorta. Oppilaitos haluaa tukea oppilaitaan oppimisessa mm. kulttuurien välisestä vuorovaikuksesta, kestävästä kehityksestä, rauhankasvatuksesta sekä sukupuolten tasa-arvosta.

Koulu etsii kahta vapaaehtoista avustamaan monipuolisesti toiminnassaan. He hakevat vapaaehtoisia järjestön Asociación Juvenil Intercambia kautta. Järjestön kotisivuilta voit tutustua kouluun tarkemmin sekä lukea vapaaehtoisen roolista ja tehtävistä ja käytännön järjestelyistä, kuten majoituksesta.

Euroopan solidaarisuusjoukot

Euroopan solidaarisuusjoukkoihin voivat lähteä 18–30-vuotiaat nuoret aikuiset. Hae, jos olet motivoitunut kansainväliseen vapaaehtoistyöhön, kiinnostunut kulttuurien välisestä oppimisesta ja pärjäät englannilla käytännön tilanteissa. Paikallista kieltä pääset opiskelemaan kohdemaassa. Etusijalla ovat ne nuoret, joilla on toisia nuoria vähäisemmet mahdollisuudet saada kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työttömyyden takia.

Ohjelmaan ei ole osallistumaksua, vaan vapaaehtoisjaksot ovat EU-tuettuja. Tuella kustannetaan kohtuulliset matkakustannukset kohdemaahan, sairaus- ja tapaturmavakuutus sekä vastuuvakuutus, ylläpito, tulovalmennus ja puolivuotisarviointi, tukea kieliopiskeluun, taskuraha ja päivittäiset työmatkat vapaaehtoistyöpaikalle sekä lähettävän ja vastaanottavan järjestön tuki.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Euroopan solidaarisuusjoukoissa yleisesti

Haku

Hae viimeistään 30.5.2022. Täytä Asociación Juvenil Intercambian sivustolla sähköinen hakulomake. Liitä lomakkeeseen englanninkielinen ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä valokuvasi.

Jos haet paikkaan Suomesta käsin, voit halutessasi nimetä Maailmanvaihdon lähettäväksi tukijärjestöksesi. Me Maailmanvaihdossa lähetämme ja tuemme vapaaehtoisia vuosikymmenten kokemuksella. 😊

Tietomme lomaketta varten:

  • Name: Maailmanvaihto – ICYE Finland
  • Address, postal code, city, country: Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland
  • HEI-REF: 2016-1-FI101-KA110-026523
  • Phone: +358 346 0965
  • Contact person: Secretary General Anni Koskela
  • E-mail: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi

Esteettömyydestä ja lisätuesta

Jos sinulla on vamma tai pitkäaikaissairaus, ota tarvittaessa yhteyttä Asociación Juvenil Intercambiaan info@intercambia.org ja tiedustele esimerkiksi vapaaehtoistyöpaikan esteettömyydestä tai esteellisyydestä tai mahdollisuuksista lisätukeen.

Voit myös olla yhteydessä meihin Maailmanvaihdossa (yhteystiedot alla) – voimme halutessasi olla puolestasi yhteydessä Asociación Juvenil Intercambiaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi ja numerosta 050 346 0965.