Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Ranskaan – hae viim. 15.5.2022!

Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Ranskaan! Nuoria etsitään vapaaehtoistyöhön kuuteen organisaatioon, mm. kouluun.

Organisaatiot etsivät nuoria Gwennili-nimisen järjestön kautta. Gwennilin kotisivuilta voit tutustua kuhunkin mahdollisuuteen. Löydät kuvauksista

Gwennilin kotisivuilta voit lukea myös vapaaehtoisten majoituksesta sekä kielenoppimisesta.

Euroopan solidaarisuusjoukot

Euroopan solidaarisuusjoukkoihin voivat lähteä 18–30-vuotiaat nuoret aikuiset. Hae, jos olet motivoitunut kansainväliseen vapaaehtoistyöhön, kiinnostunut kulttuurien välisestä oppimisesta ja pärjäät englannilla käytännön tilanteissa. Paikallista kieltä pääset opiskelemaan kohdemaassa. Etusijalla ovat ne nuoret, joilla on toisia nuoria vähäisemmet mahdollisuudet saada kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työttömyyden takia.

Ohjelmaan ei ole osallistumaksua, vaan vapaaehtoisjaksot ovat EU-tuettuja. Tuella kustannetaan kohtuulliset matkakustannukset kohdemaahan, sairaus- ja tapaturmavakuutus sekä vastuuvakuutus, ylläpito, tulovalmennus ja puolivuotisarviointi, tukea kieliopiskeluun, taskuraha ja päivittäiset työmatkat vapaaehtoistyöpaikalle sekä lähettävän ja vastaanottavan järjestön tuki.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Euroopan solidaarisuusjoukoissa yleisesti

Haku

Hae viimeistään 15.5.2022. Täytä Gwennilin sivustolla sähköinen hakulomake ja lähetä lisäksi  Qwennilille osoitteeseen evs@gwennili.net englannin- tai ranskankielinen ansioluettelosi. Kirjoita sähköpostiviestisi otsikoksi ”SC Application – Project n°__”

Jos haet paikkaan Suomesta käsin, voit halutessasi nimetä Maailmanvaihdon lähettäväksi tukijärjestöksesi. Me Maailmanvaihdossa lähetämme ja tuemme vapaaehtoisia vuosikymmenten kokemuksella. 😊

Tietomme lomaketta varten:

  • Name: Maailmanvaihto – ICYE Finland
  • Name of the contact person: Secretary General Anni Koskela
  • E-mail: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi

Esteettömyydestä ja lisätuesta

Jos sinulla on vamma tai pitkäaikaissairaus, ota tarvittaessa yhteyttä Gwenniliin evs@gwennili.net ja tiedustele esimerkiksi vapaaehtoistyöpaikan esteettömyydestä tai esteellisyydestä tai mahdollisuuksista lisätukeen.

Voit myös olla yhteydessä meihin Maailmanvaihdossa (yhteystiedot alla) – voimme halutessasi olla puolestasi yhteydessä Gwenniliin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi ja numerosta 050 346 0965.