Etäinfoilta vapaaehtoistyöstä ulkomailla to 10.10.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule etäinfoiltaamme!

Etäinfoillassa saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi ulkomaille 6–12 kuukaudeksi ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Vapaaehtoistyötä tehdään etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm.  ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä. Vapaaehtoiseksi voi suunnata vaikkapa päiväkotiin Meksikoon, kouluun Vietnamiin tai nuorisovaihtojärjestöön Saksaan.

Vapaaehtoistyötä tehdään Euroopassa Euroopan solidaarisuusjoukoissa ja Euroopan ulkopuolella International Cultural Youth Exchange (ICYE) -ohjelmassa. Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Etäinfoilta on avoin kaikille kiinnostuneille ja se pidetään ainakin pääosin suomeksi.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi infoillassa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Zoomin saavutettavuustietoihin voit tutustua osoitteessa https://explore.zoom.us/en/accessibility, katso Zoomin kotisivuilta myös pikanäppäimet ja oikopolut. Jos kysyttävää herää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Ilmoittautuminen

Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat automaattisesti linkin tapaamiseen.

Lähetämme ilmoittautuneille ennen tapahtumaa muistutuksen ja etäinfon jälkeen palautelomakkeen sekä tilaisuuden materiaalia. Käytämme ilmoittautuneiden sähköpostiosoitteita vain tähän tarkoitukseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, joka toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Lähetämme ja vastaanotamme nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa syksyllä

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Marraskuussa vapaaehtoistyöhön nuorisokeskukseen Gdyniaan Puolaan – hae viimeistään 13.10.2024!

Iloiten esittelemme uuden mahdollisuuden Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön nuorisokeskuksessa nimeltä Wymiennikownia...

Elo–syyskuussa 2025 vapaaehtoistyöhön International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan – hae viim. 31.10.2024!

  Haku elo–syyskuussa 2025 alkaviin vapaaehtoistyöjaksoihin International Cultural Youth Exchange...

Kamut, vapaaehtoiset ja muut Maailmanvaihdon ystävät, tervetuloa ulkoilemaan Lahdessa ja Seinäjoella 21.9.

Tervetuloa kaikki Maailmanvaihdon ystävät ulkoilemaan lauantaina 21.9.! 🍂 Ulkoilemme lauantaina...