Osallistu

Kiinnostaako kansainvälinen kansalaisjärjestötoiminta? Suurin osa Maailmanvaihdon toiminnasta toteutetaan vapaaehtoisvoimin, tule mukaan!

Mukaan toimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kulttuurienvälisestä oppimisesta kiinnostuneet. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuksia saada uusia kokemuksia, taitoja ja ystäviä.

Monet tehtävistä edellyttävät pidempiaikaista sitoutumista ja osa myös, vastuullisuutensa vuoksi, osallistumista koulutuksiin. Meillä on kuitenkin myös vapaaehtoistehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhemmäksikin aikaa. Osallistumisesta saa halutessaan todistuksen.

Vapaaehtoistoimintaa moneen makuun

Olisitko kiinnostunut ryhtymään tukihenkilöksi tai -perheeksi ulkomaalaiselle nuorelle tai osallistumaan tulevien vapaaehtoistyöntekijöiden valintatyöhön?

Vapaaehtoisena voi osallistua myös koulutusleirien tiimeihin, lehtemme toimitustyöhön tai tiedotustyöhön yleisemmin.  Lisäksi vapaaehtoisena voi tehdä kouluvierailuja tai osallistua hallitustyöskentelyyn.

Maailmanvaihdon nuoria ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä ja tukihenkilö

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Pääset tutustumaan kuhunkin vapaaehtoistehtävään yllä olevien linkkien kautta. Jos kiinnostuksesi herää, otathan yhteyttä! Yhteystiedot löydät kunkin vapaaehtoistehtävän sivulta.