Osallistu

Kiinnostaako kansainvälinen kansalaisjärjestötoiminta? Suurin osa Maailmanvaihdon toiminnasta toteutetaan vapaaehtoisvoimin, tule mukaan!

Mukaan toimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kulttuurienvälisestä oppimisesta kiinnostuneet. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuksia saada uusia kokemuksia, taitoja ja ystäviä.

Monet tehtävistä edellyttävät pidempiaikaista sitoutumista ja osa myös, vastuullisuutensa vuoksi, osallistumista koulutuksiin. Meillä on kuitenkin myös vapaaehtoistehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhemmäksikin aikaa.

Olisitko kiinnostunut ryhtymään tukihenkilöksi tai -perheeksi ulkomaalaiselle nuorelle tai osallistumaan tulevien vapaaehtoistyöntekijöiden valintatyöhön?

Vapaaehtoisena voi osallistua myös koulutusleirien tiimeihin, lehtemme toimitustyöhön tai tiedotustyöhön yleisemmin.  Lisäksi vapaaehtoisena voi tehdä kouluvierailuja tai osallistua hallitustyöskentelyyn.

”Antoisinta on tutustua uusiin ihmisiin avoimessa ja ennakkoluulottomassa ilmapiirissä!” – leiriohjaaja Inka Rantakallio

Osallistumisesta saa halutessaan todistuksen.