Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Kiinnostaako kansainvälinen kansalaisjärjestötoiminta? Suurin osa Maailmanvaihdon toiminnasta toteutetaan vapaaehtoisvoimin, tule mukaan!

Vapaaehtoistoimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kaikki kulttuurienvälisestä oppimisesta kiinnostuneet. Vapaaehtoistoimista saat uusia kokemuksia, taitoja ja ystäviä.

Monet tehtävistä edellyttävät pidempiaikaista sitoutumista ja osa myös osallistumista koulutuksiin. Meillä on kuitenkin myös vapaaehtoistehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhemmäksikin aikaa. Halutessasi saat osallistumisesta todistuksen.

Vapaaehtoistoimintaa moneen makuun

Vapaaehtoisen Kamuksi

Kamuna pääset auttamaan ulkomaalaista vapaaehtoista verkostoitumisessa ja paikalliseen elämäään Suomessa tutustumisessa. Voit kansainvälistyä kotimaassasi ja solmia uusia ystävyyksiä myös tukiperheenä.

Lue lisää Kamu-toiminnasta

Leiriohjaajaksi tai keittiötiimiin

Etsimme ohjaajia ja ruoanlaitosta innostuneita henkilöitä valmennusleireille, joita järjesttämme niin ulkomaille lähteville kuin Suomeen saapuville nuorille vapaaehtoisillemme.

Lue lisää leiritiimiläisyydestä

Hakijoiden haastattelijaksi

Haastattelijamme ovat tärkeässä roolissa, sillä meille on keskeistä, että ulkomaille vapaaehtoistyöhön lähtevät ovat motivoituneita ja pystyvät sitoutumaan tehtäviinsä.

Lue lisää haastattelutyöstä

Maailmanvaihdon hallitukseen

Hallituksemme koostuu vapaaehtoisista aktiiveista, jotka toimivat työryhmien vetäjinä tai heillä on jokin muu vastuualue. Osallistumalla pääset kehittämään paitsi omia taitojasi, myös Maailmanvaihdon toimintaa.

Lue lisää hallitustyöstä

Kouluvierailijaksi

Kouluvierailuja toisen asteen oppilaitoksiin tekevät vapaaehtoistyössä ulkomailla olleet nuoret Suomesta sekä vapaaehtoistyöhön ulkomailta Suomeen saapuneet nuoret.

Lue lisää kouluvierailutoiminnasta

Tiedotustyöhön

Tiedotustiimissämme pääset mukaan harjaannuttamaan viestintätaitojasi ja tutustumaan uusiin ihmisiin, olitpa sitten kiinnostunut toiminnan esittelystä tai vaikka lehteen kirjoittamisesta. Voit osallistua kerran tai sitoutua pidemmäksikin ajaksi.

Lue lisää tiedotustyöstä

MaailmanVaihtoa-lehden toimimitustiimiin

Lehtemme toimitustyöhön voit osallistua esimerkiksi kirjoittamalla lehteen, ottamalla siihen kuvia tai tekemällä lehteen grafiikkaa.

Lue lisää lehden toimitustiimiin osallistumisesta

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Yhteystiedot löydät kunkin vapaaehtoistehtävän sivulta.