Tiedotustyöryhmä

Kiinnostavatko viestintätehtävät? Maailmanvaihdon tiedotustyöryhmä esittelee järjestöä ja tiedottaa ajankohtaisasioista.

Tiedotustyössä pääset harjaannuttamaan esiintymis- tai valokuvaustaitojasi sekä tutustumaan kansalaisjärjestön toimintaan.

”Tämä on hyvä keino päästä jakamaan omaa vapaaehtoistyökokemustaan.” – tapahtumaesittelijä Marianna Ahonen

Tapahtumaesittelijänä edustat Maailmanvaihtoa erilaisissa yleisötapahtumissa – kerrot omasta vapaaehtoiskokemuksestasi, vastaat kysymyksiin ja jaat esitteitä. Osallistumme useisiin tapahtumiin vuodessa, mutta sinun ei odoteta osallistuvan niihin kaikkiin. Esittelijäksi voit ilmoittautua yksittäiseenkin tapahtumaan. Tapahtumissa kuluu yleensä aikaa muutamia tunteja.

Valokuvaajana puolestaan otat kuvia Maailmanvaihdon tiedotuksessa hyödynnettäväksi. Valokuvaajaksi on mahdollista hakea yksittäiseen tapahtumaan, jolloin aikaa tehtävään kuluu suunnittelutyön, tapahtuman ja valokuvien jälkityöstön verran. Toisaalta valokuvaajaksi voi sitoutua pidemmäksikin aikaa.

Mukana tiedottamassa

Millaista on osallistua Maailmanvaihdon vapaaehtoistoimintan? Marianna Ahonen työskenteli vapaaehtoisena Costa...

Kenelle?

Tapahtumaesittelijä: Tapahtumaesittelijöiksi etsitään Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöohjelmiin osallistuneita. Tehtävä edellyttää Maailmanvaihdon ja sen vapaaehtoisohjelmien tuntemusta.

Valokuvaaja: Valokuvaajiksi etsitään valokuvaustaitoisia Maailmanvaihdon toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Kuvaajilla tulee olla käytössään oma valokuvauskalusto.

Perehdytys?

Tapahtumaesittelijä: Tapahtumaesittelijät saavat sähköpostitse tietoa tapahtuman käytännönjärjestelyistä sekä yleisiä ohjeita ja vinkkejä järjestön esittelyyn. Yleensä tapahtumiin osallistuu myös Maailmanvaihdon toimistotyöntekijä tai hallituksen jäsen.

Valokuvaaja: Valokuvaaja saa tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Miten mukaan?

Tapahtumaesittelijä: Tiedustele ajankohtaisesta esittelijätarpeesta osoitteesta tiedottaja(at)maailmanvaihto.fi Tapahtumaesittelijäksi haetaan lähettämällä vapaamuotoinen esittely itsestä ja motivaatiosta hakea esittelijäksi.

Valokuvaaja: Tiedustele ajankohtaisesta valokuvaajatarpeesta osoitteesta tiedottaja(at)maailmanvaihto.fi. Valokuvaajaksi haetaan lähettämällä vapaamuotinen esittely itsestä ja motivaatiosta hakea valokuvaajaksi. Halutessasi voit liittää mukaan ottamiasi valokuvia.

Lisätiedot

Tiedottaja Minna Räisänen
tiedottaja(at)maailmanvaihto.fi
09 774 1101 ja 050 346 0965