Elo–syyskuussa 2025 vapaaehtoistyöhön International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan – hae viim. 31.10.2024!

 

Haku elo–syyskuussa 2025 alkaviin vapaaehtoistyöjaksoihin International Cultural Youth Exchange -ohjelmassa on nyt käynnissä!

Vapaaehtoistyöhön voi hakea eri puolille maailmaa – ICYE-vapaaehtoisia vastaanottavat organisaatiot Argentiinassa, Boliviassa, Brasiliassa, Costa Ricassa, Ecuadorissa, Etelä-Afrikassa, Etelä-Koreassa, Filippiineillä, Ghanassa, Hondurasissa, Indonesiassa, Japanissa, Keniassa, Kolumbiassa, Marokossa, Meksikossa, Mosambikissa, Nepalissa, Nigeriassa, Perussa, Taiwanissa, Tansaniassa, Uudessa-Seelannissa, Vietnamissa ja Yhdysvalloissa.

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Voit tukea vapaaehtoisena esimerkiksi ihmisoikeustyötä Boliviassa, ympäristönsuojelutyötä Costa Ricassa tai vanhustyötä Marokossa. Voit työskennellä vapaaehtoisena myös esimerkiksi päiväkodissa Indonesiassa tai koulussa Ghanassa. ICYE-ohjelmassa rakennetaan kulttuurien välisiä siltoja arjen yhteistyön kautta. Pitkäjänteinen 6 tai 12 kuukauden yhteistyö tarjoaa vapaaehtoistyöpaikkasi väelle ja sinulle yhteisen oppimismatkan.

Avarra maailmankuvaasi ja kehitä taitojasi! Saat valmennusta vapaaehtoisjaksoosi ja tukenasi on läpi kokemuksen ICYE-järjestö kohdemaassasi sekä Suomessa. Suomen ICYE-järjestö on Maailmanvaihto, joka koordinoi ICYE-ohjelmaa vuosikymmenten kokemuksella. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

>> Lue lisää ja hae viimeistään 31.10.2024!

Tutustu ICYE-ohjelmaan ja vapaaehtoisten kokemuksiin Maailmanvaihdon infoilloissa:

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa syksyllä

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Marraskuussa vapaaehtoistyöhön nuorisokeskukseen Gdyniaan Puolaan – hae viimeistään 13.10.2024!

Iloiten esittelemme uuden mahdollisuuden Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön nuorisokeskuksessa nimeltä Wymiennikownia...

Kamut, vapaaehtoiset ja muut Maailmanvaihdon ystävät, tervetuloa ulkoilemaan Lahdessa ja Seinäjoella 21.9.

Tervetuloa kaikki Maailmanvaihdon ystävät ulkoilemaan lauantaina 21.9.! 🍂 Ulkoilemme lauantaina...

Uusi arki odottaa sinua Slovakiassa syyskuussa, hae vapaaehtoiseksi mahdollisimman pian!

Slovakiassa pääset vapaaehtoistyöhön yhteistyöjärjestössämme Kericissä. Luvassa on kulttuurivaihtoa ja englannin...