17.10. Etäinfoilta: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule etäinfoiltaamme!

Infoillassa saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi ulkomaille 6–12 kuukaudeksi ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Vapaaehtoistyötä tehdään etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm.  ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä. Keskiössä yhteistyössä on kulttuurien välinen oppiminen. Vapaaehtoiseksi voi suunnata vaikkapa päiväkotiin Meksikoon, kouluun Vietnamiin tai nuorisovaihtojärjestöön Saksaan.

Vapaaehtoiset osallistuvat Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tai International Cultural Youth Exchange (ICYE) -ohjelmaan. Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista.

Infoilta on avoin kaikille kiinnostuneille ja se pidetään ainakin pääosin suomeksi.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi infoillassa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Zoomin saavutettavuustietoihin voit tutustua osoitteessa https://explore.zoom.us/en/accessibility, katso Zoomin kotisivuilta myös pikanäppäimet ja oikopolut. Jos kysyttävää herää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu etäinfoon Zoomin ilmoittautumislomakkeen kautta. Lähetettyäsi lomakkeen saat automaattisesti linkin tapaamiseen.

Lähetämme ilmoittautuneille ennen tapahtumaa muistutuksen ja lisätietoja ennen ja etäinfon jälkeen palautelomakkeen sekä tilaisuuden materiaalia. Emme käytä ilmoittautuneiden sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, joka toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Lähetämme ja vastaanotamme nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Huhtikuussa Sloveniaan – hae viim. 10.2.2024!

Koperissa Sloveniassa organisaatio nimeltä PiNA etsii vapaaehtoista tiimiinsä. Tutustu alta...

Tarinoiden voima ilmastotyössä – KVT:n interaktiivinen työpaja Helsingissä pe 9.2.2024 (päivämäärä muuttunut!)

Teetkö työtä ilmastoasioista kiinnostuneiden nuorten parissa, tai oletko itse ilmastoaktivismista...

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – nyt myös Thaimaahan!

Tämä vuosi tuo mukanaan uusia tuulia International Cultural Youth Exchange...