Alumni, kouluttaudu kouluvierailijaksi 17.11.

Hei Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöntekijä, tule mukaan Maailmanvaihdon kouluvierailutoimintaan! Ensiaskel on osallistua etäkoulutukseen.

Pidämme torstaina 17.11.2022 klo 17.30–19.30 Zoomissa etäkouluksen niille kauttamme vapaaehtoistyöhön ulkomailla osallistuneille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään kouluvierailuja toisen asteen oppilaitosten opinto-ohjauksen kursseille.

Maailmanvaihdon kouluvierailut tarkastelevat kansainvälistä vapaaehtoistyötä etenkin oppimisen ja osaamisen kertymisen näkökulmasta sekä herättelevät ajatuksia sen suhteen, millaista on laadukas ja kaikille osapuolille antoisa vapaaehtoisyhteistyö. Vierailut esittelevät opiskelijoille reitit vapaaehtoistyöhön ulkomaille Maailmanvaihdon kautta sekä vierailijan vapaaehtoisjakson. Vierailut sisältävät hieman pienryhmätyöskentelyä.

ierailuja tehdään etänä tai paikan päällä (etävierailut, jos koronavirustilanne niin vaatii tai jos oppilaitos muusta syystä toivoo etävierailijaa). Kouluvierailukoulutukseen osallistuminen ei sido tekemään vierailuja, mutta antaa käynneille hyvän pohjan. Mahdolliset matkakulut vierailuille oppilaitoksiin korvataan vierailijoille.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi koullutuksessa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettuustietoihin voit tutustua Zoomin kotisivuilta. Jos kysyttävää herää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu etäkoulutukseen viimeistään ti 15.11.2022 osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi, josta voit halutessasi kysyä lisätietoja. Vastaanotettuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle linkin Zoom-tapaamiseen.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...