Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – hae viim. 31.1.2023!

Kiinnostaako kansainvälinen vapaaehtoistyö? Haluaisitko lähteä vapaaehtoistyöhön puoleksi vuodeksi tai vuodeksi? Hae International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

Haku elo–syyskuussa 2023 alkaviin jaksoihin on kynnissä tammikuun 2023 loppuun saakka. Haussa ovat mukana Argentiina, Bolivia, Brasilia, Costa Rica, Ecuador, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Ghana, Honduras, Indonesia, Intia, Kenia, Marokko, Meksiko, Mosambik, Nepal, Nigeria, Taiwan, Tansania, Uganda, Uusi-Seelanti, Vietnam ja Yhdysvallat.

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Vietä vapaaehtoisvuosi esimerkiksi nuoriso- tai vanhustyön, päiväkoti- tai kouluelämän, ihmisoikeustyön, ympäristönsuojelun tai vammaistyön parissa.

ICYE-vapaaehtoisena työskentelet avustavissa tehtävissä. Sinulla ei tarvitse olla koulutus- tai työtaustaa osallistuaksesi ohjelmaan. Jos toisaalta olet esimerkiksi terveydenhoito-, sosiaali- tai opetusalan opiskelija tai ammattilainen, sinun voi olla mahdollista päästä oman alasi tehtäviin.

ICYE-vapaaehtoistyö on sinulle, joka olet motivoitunut toimimaan vapaaehtoisena, kiinnostunut kulttuurien välisestä vuorovaikutuksesta ja osaat englantia. Alaikäraja ohjelmaan on 18 vuotta. Yläikäraja on joustava monissa maissa.

Vapaaehtoistyössä saat uutisotsikoita syvempiä näkymiä maailmaan. Haasta käsityksesi ja tule mukaan rakentamaan kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempaa maailmaa! Maailmalla ajattelu avartuu, uusista kasvoista tulee ystäviä ja kansainvälistä osaamista karttuu.

ICYE-ohjelmaan on osallistumismaksu, kestosta ja kohteesta riippuen 3 500 – 5 500 €. Maksu sisältää mm. ylläpidon, vakuutuksen, lähtö- ja tulovalmennuksen sekä arviointitapaamisia, kielikurssin ja ICYE-toimistojen tuen. Osallistujan maksettavaksi tulevat myös lennot ja viisumi.

Me nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdossa (Suomen ICYE-järjestö) järjestämme vapaaehtoisvaihtoa vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi.

Tutustu ICYE-ohjelmaan
Hakuohjeet ja -lomake

”Oli ehdottomasti parhaimpia päätöksiäni hakea ICYE-ohjelmaan. Vuodessa ehtii alkaa elää arkea ulkomailla, sinne ehtii asettautua. Ehtii oppia ymmärtämään, miksi ympäristössä toimitaan tietyin tavoin, pääsee tarpeeksi syvälle.” – Aura

Lue myös

Huhtikuussa Sloveniaan – hae viim. 10.2.2024!

Koperissa Sloveniassa organisaatio nimeltä PiNA etsii vapaaehtoista tiimiinsä. Tutustu alta...

Tarinoiden voima ilmastotyössä – KVT:n interaktiivinen työpaja Helsingissä pe 9.2.2024 (päivämäärä muuttunut!)

Teetkö työtä ilmastoasioista kiinnostuneiden nuorten parissa, tai oletko itse ilmastoaktivismista...

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – nyt myös Thaimaahan!

Tämä vuosi tuo mukanaan uusia tuulia International Cultural Youth Exchange...