Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä ehdit hakea International Cultural Youth Exchange -ohjelman elo-syyskuun 2024 lähtöön!

Elo–syyskuun 2024 lähtöön on paikkoja (6 tai 12 kk) Brasiliaan, Costa Ricaan, Ecuadoriin (vain 6 kk), Filippiineille, Ghanaan, Indonesiaan, Keniaan, Marokkoon, Meksikoon, Peruun, Taiwaniin, Tansaniaan, Thaimaahan, Uuteen-Seelantiin ja Vietnamiin. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, ja viimeinen päivä vastaanottaa hakemuksia on 15.3.2024.

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Lähde tutustumaan ja osallistumaan vapaaehtoisena esimerkiksi ihmisoikeustyöhön Filippiineillä, ympäristönsuojelutyöhön Costa Ricassa tai vanhustyöhön Marokossa. Voit työskennellä vapaaehtoisena myös esimerkiksi koulussa Ghanassa tai päiväkodissa Meksikossa.

Saat tilaisuuden tehdä vapaaehtoistyötä paikallisen yhteisön hyväksi, syventyä arkielämään ulkomailla ja kehittää osaamistasi. Tavoitteena on yhteinen oppimiskokemus, jossa maailmankuvat avartuvat ja uusista kasvoista tulee ystäviä.

Tutustu vapaaehtoistyöpaikkoihin ICYE-verkoston hakukoneesssa (icye.org). Voit selata vapaaehtoistyöpaikkoja maittain ja työteemoittain, joita ovat:

  • koulutus
  • ympäristö
  • terveys
  • ihmisoikeudet
  • toimistotyö
  • heikommassa asemassa olevat ryhmät
  • urheilu/kulttuuri

Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

Tutustu ohjelmatietoihin
Hakuohje ja -lomake

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...