Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä ehdit hakea International Cultural Youth Exchange -ohjelman elo-syyskuun 2024 lähtöön!

Paikkoja (6 tai 12 kk) Costa Ricaan, Meksikoon ja Peruun. 

Costa Ricassa vapaaehtoistyötä tehdään mm. koulussa, vanhainkodeissa, lastensairaalassa sekä ympäristönsuojelun parissa.  >> Costa Rican vapaaehtoistyöpaikat hakukoneessa (icye.org)

Meksikossa ICYE-vapaaehtoisia vastaanottavat mm. päiväkodit, oppilaitokset, katulasten tukikeskukset ja vanhainkodit. Vapaaehtoistyötä tehdään myös esim. ympäristö- ja taidekasvatustyön parissa. >> Meksikon vapaaehtoistyöpaikat hakukoneessa (icye.org)

Perussa vapaaehtoiset työskentelevät mm. ikäihmisten kodissa, erityisoppilaitoksessa sekä organisaatioissa, jotka tarjoavat toimintaa ja tukea sairaalahoidossa oleville lapsille ja nuorille. >> Perun vapaaehtoistyöpaikat hakukoneessa (icye.org)

Pääset tekemään vapaaehtoistyötä paikallisen yhteisön hyväksi, syventymään arkielämään ulkomailla ja kehittämään osaamistasi. Tavoitteena on yhteinen oppimiskokemus, jossa maailmankuvat avartuvat ja uusista kasvoista tulee ystäviä.

Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, ja viimeinen päivä vastaanottaa hakemuksia on 10.4.2024.

Tutustu ohjelmatietoihin
ICYE-vapaaehtoistyöntekijöiden kokemuksia
Hakuohje ja -lomake

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Elokuussa Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Vapaaehtoista hakee Samtökin ‘78, joka työskentelee...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

  Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Avoinna paikka Vigdísiin, monikielisyyden ja...

Elokuussa vapaaehtoistyöhön Puolaan – hae mahdollisimman pian!

Puolaan! Nuoria etsii Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön Gdynia Social School –...