14.12. etäinfo: Välivuodeksi vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  • Keskiviikkona 14.12.2022 klo 18–19.30
  • Zoomissa, linkin saat ilmoittautumalla

Mietteissä välivuosi? Kiinnostaako kansainvälinen toiminta? Vietä merkityksellinen vuosi vapaaehtoistyössä maailmalla!

Tule nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon etäinfoiltaan tutustumaan mahdollisuuksiin lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi ulkomaille 6–12 kuukaudeksi ja kuulemaan osallistujien kokemuksista.

Mahdollisuuksia on eri puolilla maailmaa ja monilla aloilla. Lähde oppimaan esimerkiksi ihmisoikeustyöstä Boliviassa, ympäristönsuojelutyöstä Costa Ricassa, nuorisovaihtotoiminnasta Saksassa tai koulutyöstä Vietnamissa.

Vapaaehtoistyötä tehdään Euroopassa Euroopan solidaarisuusjoukoissa ja Euroopan ulkopuolella International Cultural Youth Exchange (ICYE) -ohjelmassa. Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista.

Maailmalla ajattelu avartuu, uusista kasvoista tulee ystäviä ja kansainvälistä osaamista karttuu. Etäinfoilta on avoin kaikille kiinnostuneille ja se pidetään suomeksi. Tilaa on sadalle osallistujalle.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi infoillassa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettuustietoihin voit tutustua Zoomin kotisivuilta. Jos kysyttävää herää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu etäinfoon Zoomin ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat automaattisesti linkin tapaamiseen. Lähetämme ilmoittautuneille muistutuksen tilaisuudesta sekä jälkikäteen palautelomakkeen ja tilaisuuden materiaalia. Emme käytä ilmoittautuneiden sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Tarinoiden voima ilmastotyössä – KVT:n interaktiivinen työpaja Helsingissä pe 9.2.2024 (päivämäärä muuttunut!)

Teetkö työtä ilmastoasioista kiinnostuneiden nuorten parissa, tai oletko itse ilmastoaktivismista...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön Itävaltaan – hae viim. 17.1.2024!

Lähde toukokuussa Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön Itävaltaan – lasten ja nuorten...

10.10. Infoilta: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule...