Etäkielikahvila torstaisin 28.1.–29.4.

Haluaisitko oppia suomea tai espanjaa rennossa ilmapiirissä? Tule Maailmanvaihdon etäkielikahvilaan!

Kielikahvila kokoontuu torstaisin Zoomissa klo 18–19 28.1.–29.4.2021. Kullakin tapaamiskerralla on mahdollista harjoitella suomea sekä espanjaa: tapaamisten alussa jakaannutaan keskustelemaan suomen kielen pienryhmässä ja espanjan kielen pienryhmässä.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata sujuvasti kumpaakaan kieltä – kiinnostus oppia ja jakaa kielitaitoa riittävät! Toivotamme tervetulleiksi niin Maailmanvaihdon toiminnan osallistujat kuin toiminnastamme kiinnostuneet. Voit osallistua kielikahvilaan joka kerta tai tulla mukaan silloin tällöin.

Osallistuminen on ilmaista, ja olet tervetullut liittymään seuraan toisinaan tai joka kerta. Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa, Chris ja Katri. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluaan Maailmanvaihdossa.

Kielikahvilan kevätkauden ohjelma

28.1. Tervehdykset ja tutustuminen
4.2. Ruokailu ja ateriat
11.2. Eläimet ja luonto
18.2. Työelämä ja ammatit
25.2. Harrastukset
4.3. Koulutus
11.3. Juhlat
18.3. Perhe ja sukulaiset
25.3. Kielet ja maat
1.4. Sanonnat
8.4. Maantiede
15.4. Taide: teatteri, musiikki, kirjallisuus…
22.4. Kuuluisat henkilöt
29.4. Lomat

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapahtumassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu sähköpostitse Maailmanvaihtoon osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme linkin Zoom-tapaamisiin.

Lämpimästi tervetuloa!