Etäkielikahvilassa harjoitellaan espanjaa ja suomea 9.9. alkaen

Haluaisitko harjoitella espanjaksi tai suomeksi puhumista rennossa ilmapiirissä? Tule Maailmanvaihdon etäkielikahvilaan!

Syyskaudella 2021 Maailmanvaihdon kielikahvila kokoontuu 9.9.2021 alkaen Zoomissa joka toinen torstai klo 17–18. Tapaamispäivämäärät ovat 9.9., 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12., 16.12.

Kullakin tapaamiskerralla on mahdollista harjoitella suomea sekä espanjaa: tapaamisten alussa jakaannutaan keskustelemaan suomen kielen pienryhmässä ja espanjan kielen pienryhmässä.

Tänä syksynä kielikahvila on suunnattu niille, jotka osaavat vähintään perusteet espanjasta tai suomesta. Tervetuloa, jos olet kiinnostunut vahvistamaan ja jakamaan kielitaitoasi. Kielikahvila on avoin niin Maailmanvaihdon väelle kuin muille osallistumisesta kiinnostuneille.

Osallistuminen on ilmaista, ja olet tervetullut liittymään seuraan toisinaan tai joka kerta. Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa ja Chris. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyötään Maailmanvaihdossa.

Kaksi henkilöä ojentaa kättään ja katsoo kameraan. Vasemmalla olevan henkilön käden päällä lukee "Maailmanvaihto Language Café" ja oikealla olevan "Tervetuloa Maailmanvaihdon kielikahvilaan".

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme kielikahvilassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja. Lähetämme linkin Zoom-tapaamisiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: