Harjoittele etäkielikahvilassa espanjaa tai suomea

Haluaisitko harjoitella espanjaksi tai suomeksi puhumista rennossa ilmapiirissä? Oletko kiinnostunut tukemaan toisia näiden kielten oppimisesta kiinnostuneita jakamalla kielitaitoasi? Tule Maailmanvaihdon etäkielikahvilaan!

Kielikahvilan kevätkausi alkaa Zoomissa torstaina 20.1.2022 klo 18–19. Kielikahvila kokoontuu joka toinen torstai 12.5. saakka.

Kullakin tapaamiskerralla jutellaan tietystä teemasta:

  • (20.1. Suomen kielen ryhmän ylimääräinen tapaaminen)
  • 3.2. Hauska tavata! Tutustuminen ja tervehdykset
  • 17.2. Vegaani, kasvissyöjä… ruoka ja ruokavaliot
  • 3.3. Sanonnat ja ilmaiset espanjan ja suomen kielessä
  • 17.3. Kielenoppiminen (jaa vinkkisi)
  • 31.3. 😊 Tunteiden ilmaisu eri kielissä
  • 14.4. Luovuus ja taide
  • 28.4. Aamukahvi ja kävely koiran kanssa, ehkä? Päivittäiset rutiinit
  • 12.5. Opiskelu, työelämä ja lomat

Tapaamisten alussa jakannutaan kahteen ryhmään harjoiteltavan kielen mukaan.

Kielikahvila on suunnattu niille, jotka osaavat jo espanjan tai suomen alkeet, mutta tapaamiset ovat avoimia kaikille – niin Maailmanvaihdon väelle kuin muille osallistumisesta kiinnostuneille. Osallistuminen on ilmaista.

Olet tervetullut liittymään seuraan toisinaan tai joka kerta. Kullakin tapaamiskerralla jutellaan eri teemasta.

Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa ja Chris. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyötään Maailmanvaihdossa.

Kaksi henkilöä ojentaa kättään ja katsoo kameraan. Vasemmalla olevan henkilön käden päällä lukee "Maailmanvaihto Language Café" ja oikealla olevan "Tervetuloa Maailmanvaihdon kielikahvilaan".

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme kielikahvilassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility. Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita saavutettavuuteen liittyen, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Ilmoittaudu kielikahvilaan sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi, josta voit myös kysyä lisätietoja. Lähetämme paluupostina linkin Zoom-tapaamisiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: