Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

 

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko kiinnostunut tukemaan toisia näiden kielten oppimisessa jakamalla kielitaitoasi? Tule Maailmanvaihdon kielikahvilaan!

Kielikahvilan kevätkauden 2024 tapaamiset:

  • 16.2.2024
  • 15.3.2024
  • 15.4.2024
  • 15.5.2024

Tapaamiset pidetään Maailmanvaihdon toimistolla, osoitteessa Oikokatu 3, Helsinki. Toimisto sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatietasemalta.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille – niin Maailmanvaihdon väelle kuin muille osallistumisesta kiinnostuneille. Osallistuminen on ilmaista.

Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa ja Mikaela. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyötään Maailmanvaihdossa.

Turvallisempi tila ja esteettömyys

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme kielikahvilassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Maailmanvaihdon toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu kielikahvilan tapaamisiin osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Toivomme ilmoittautumisia kahvi- ja teetarjoulun mitoittamiseksi. 🙂

Lisätietoja:

Lue myös

Huhtikuussa Sloveniaan – hae viim. 10.2.2024!

Koperissa Sloveniassa organisaatio nimeltä PiNA etsii vapaaehtoista tiimiinsä. Tutustu alta...

Tarinoiden voima ilmastotyössä – KVT:n interaktiivinen työpaja Helsingissä pe 9.2.2024 (päivämäärä muuttunut!)

Teetkö työtä ilmastoasioista kiinnostuneiden nuorten parissa, tai oletko itse ilmastoaktivismista...

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – nyt myös Thaimaahan!

Tämä vuosi tuo mukanaan uusia tuulia International Cultural Youth Exchange...