Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

 

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko kiinnostunut tukemaan toisia näiden kielten oppimisessa jakamalla kielitaitoasi? Tule Maailmanvaihdon kielikahvilaan!

Kielikahvilan kevätkauden 2024 tapaamiset:

  • 16.2.2024 klo 17.30–19.30
  • 15.3.2024 klo 17.30–19.30
  • 15.4.2024 klo 17.30–19.30
  • 15.5.2024 klo 17.30–19.30

Tapaamiset pidetään Maailmanvaihdon toimistolla, osoitteessa Oikokatu 3, Helsinki. Toimisto sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatietasemalta.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille – niin Maailmanvaihdon väelle kuin muille osallistumisesta kiinnostuneille. Osallistuminen on ilmaista.

Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa ja Mikaela. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyötään Maailmanvaihdossa.

Turvallisempi tila ja esteettömyys

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme kielikahvilassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Maailmanvaihdon toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu kielikahvilan tapaamisiin osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Toivomme ilmoittautumisia kahvi- ja teetarjoulun mitoittamiseksi. 🙂

Lisätietoja:

Lue myös

Puolaan vapaaehtoistyöhön kirjastoon tai ikäihmisten pariin… tutustu mahdollisuuksiin!

Tässä lisää innostavia mahdollisuuksia Euroopan solidaarisuusjoukoissa! Puolassa vapaaehtoisia etsii kolme...

Syksyllä Euroopan solidaarisuusjoukkoihin Itävaltaan! Hae viim. 16.6.2024

Itävaltaan! Vapaaehtoisia etsii yhdeksän organisaatiota. Jaksot alkavat syys–lokakuussa 2024 ja...

Elokuussa Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Vapaaehtoista hakee Samtökin ‘78, joka työskentelee...