Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa ti 25.4.

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi, suomeksi tai englanniksi rennossa ilmapiirissä? Oletko kiinnostunut tukemaan toisia näiden kielten oppimisessa jakamalla kielitaitoasi? Tule Maailmanvaihdon kielikahvilaan!

Maailmanvaihdon kielikahvila tapaa seuraavan kerran

  • tiistaina 25.4.2023 klo 17.30–19.30
  • Maailmanvaihdon toimistolla Helsingissä, osoitteessa Oikokatu 3

Tapaamisen alussa jakannutaan jakaannutaan pöytiin harjoiteltavan kielen mukaan. Kielikahvilssa on mahdollista harjoitella espanjaa, suomea ja englantia. Muita kieliä voidaan ottaa mukaan osallistujien kielitaidon ja kiinnostuksen mukaan.

Tapaaminen on avoin kaikille – niin Maailmanvaihdon väelle kuin muille osallistumisesta kiinnostuneille. Osallistuminen on ilmaista.

Kielikahvilaa vetävät Maailmanvaihdon vapaaehtoiset Isa, Mikaela ja Mariam. Isa loi kielikahvilan osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyötään Maailmanvaihdossa.

Lokakuusta alkaen kielikahvila kokoontuu toukokuun 2023 loppuun saakka kerran kuussa Maailmanvaihdon toimistolla. Tapaamisten ajankohdat päätetään vuoden kuluessa.Olet tervetullut liittymään seuraan toisinaan tai joka kerta.

Turvallisempi tila ja esteettömyys

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme kielikahvilassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Maailmanvaihdon toimiston sisällä pääsee liikkumaan pyörätuolilla, mutta tila ei ole kokonaan esteetön: ulko-ovella on noin 7 cm korkuinen kynnys, eivätkä wc-tilat ole riittävän tilavat pyörätuolille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu kielikahvilan tammikuun tapaamiseen osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fijosta voit myös kysyä lisätietoja. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Lue myös

Vastaa kyselyyn yhdenvertaisuudesta

Miten edistää yhdenvertaisuutta Maailmanvaihdossa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta Maailmanvaihdon yhdenvertaisuussuunnitteluun!...

28.3. etäinfo: Vapaaehtoistyöpaikaksi Euroopan solidaarisuusjoukkojen nuorelle

Tiistaina 28.3.2023 klo 14–15.30 Zoomissa, saat linkin täyttämällä ilmoittautumislomakkeen Hei...

Maailmanvaihdon kevätkokous 27.3.

Maailmanvaihdon jäsenet ja toimintamme osallistujat: lämpimästi tervetuloa Maailmanvaihdon kevätkokoukseen! Aika:...