Itävaltaan ensi vuonna – Sportunion etsii vapaaehtoista!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Innostaako liikunta ja urheilu? Lähde maaliskuussa Itävaltaan vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin Sportunion Austriaan!

  • Vapaaehtoistyöpaikka: Sportunion Austria
  • Vapaaehtoisjakso: 01.03.2023–28.02.2024 (12 kk)
  • Sijainti: Wien, Itävalta
  • Hae viimistään: 29.11.2022

Sportunion Österreich on Itävallan liikunta- ja urheilujärjestöjen kattojärjestö ”urheilua kaikille” -hengessä: he tukevat jäsenjärjestöjään urheilun ja terveyttä edistävän toiminnan tarjoamisessa kaikille yhteiskunnan jäsenille. He käsittelevät mm. reilua peliä, kulttuurien välistä ymmärrystä, eettisyyttä urheilussa, tiimityötä ja henkilökohtaista kasvua urheilun kautta.

Nyt Sportunion etsii vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin 18–30-vuotiasta nuorta, joka on motivoitunut työskentelemään vapaaehtoisena urheilutoiminnan parissa. Vapaaehtoinen tukee Sportunionia hallinnollisissa tehtävissä sekä tapahtumissa.

Aiempaa osaamista ei vaadita – vapaaehtoisjakso sen sijaan tarjoaa mainion mahdollisuuden oppia toiminnasta liikunta- ja urheilualalla. Tehtävissä tarvitaan käytännön englannin kielen taitoa, minkä ohella vapaaehtoistyöpaikka arvostaa motivaatiota oppia saksaa.

Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelun rahoituksesta vastaa Euroopan unioni. Vapaaehtoistyöntekijälle kustannetaan mm. matkat kohdemaahan (osallistujan maksettavaksi voi jäädä vain pieni osa matkakustannuksista), ruoat, majoitus ja vakuutus.

Tutustu tarkemmin avoimeen paikkaan (pdf)
Tutustu vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukoissa yleisesti

Esteettömyydestä

Jos sinulla on vamma tai pitkäaikaissairaus ja vapaaehtoistehtävät vaikuttavat sinulle soveltuvilta, olet tervetullut tiedustelemaan vapaaehtoisjaksoa koordinoivalta nuorisovaihtojärjestö Grenzenlosilta, voisiko jakso olla mahdollista järjestää tarvitseminesi järjestelyin. Tavoitat Grenzenlosin osoitteesta application@grenzenlos.or.at.

Haku

Hae viimeistään 29.11.2022! Vapaaehtoistyöpaikkaan haetaan itävaltalaisen nuorisovaihtojärjestö Grenzenlosin kautta. Lataa ja täytä hakulomake (docx). Lähetä lomakkeesi sekä englanninkielinen ansioluettelosi ja motivaatiokirjeeseen Grenzenlosille osoitteeseen application@grenzenlos.or.at ja kopiona Maailmanvaihtoon osoitteeseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi. Voit nimetä hakulomakkeessasi Maailmanvaihdon tukijärjestöksesi (support organization) Suomessa. Tietomme ovat:

  • Name: Maailmanvaihto – ICYE Finland
  • OID: E10126971
  • Address: Oikokatu 3, 00170 Helsinki
  • Phone number: +358504525660
  • E-mail address: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi
  • Contact person: Secretary General Anni Koskela

Grenzenlos välittää hakijoiden hakemuksia vapaaehtoistyöpaikalle. Vapaaehtoisen valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla ei ole kansainvälistä kokemusta tai korkeakoulututkintoa. Lisätietoa hakukemisestaGrenzenlosin kotisivuilla >>

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos haluat kysyä avoimesta paikasta ja siihen hakemiseta meiltä Maailmanvaihdosta, kerromme mielellämme lisää. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta tiedottaja@maailmanvaihto.fi ja puhelimitse numerosta 050 346 0965.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...