Peruutuspaikka koulutukseen vaikuttamisesta kv. vapaaehtoistyön dekolonisaatioon liittyen, Pariisi 19.–25.2.

Hei Maailmanvaihdon toiminnan osallistua, oletko 18–30-vuotias? Kiinnostaako vaikuttamistyö? Entä kansainvälisen vapaaehtoistyön dekolonisaatio? Lähde helmikuussa hankkeen Decolonise International Voluntary Service koulutukseen Pariisiin!

Hankkeen koulutus ”Decolonising International Voluntary Service: Advocacy Training” tarjoaa kahdellekymmenelle nuorelle mahdollisuuden kouluttautua vaikuttamistyön saralla ja pohtia kansainvälisen vapaaehtoistyön dekolonisaation kysymyksiä 19.–25.2.2023 Pariisissa Ranskassa.

Etsimme osallistujiksi sellaista Maailmanvaihdon toiminnan osallistujaa, joka ainakin tämänhetkisten suunnitelmiensa valossa haluaa ja voi koulutuksen jälkeen osallistua hankkeen vaikukuttamistyön tiimiin. Hanke jatkuu elokuuhun 2024. Voimme lähettää koulutukseen kaksi edustajaa, ja yksi osallistuja on jo löytynyt.

>> Tutustu vaikuttamistyön tiimiin ja koulutukseen (pdf) (Google Drive)

Osallistujille tarjotaan majoitus ja ateria. Osallistujille Suomesta korvataan matkakuluista Suomesta Ranskaan ja takaisin enintään 320 €.

Miten ja milloin hakea?

Hae niin pian kuin mahdollista lähettämällä Maailmanvaihtoon osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi lyhyt kuvaus itsestäsi ja motivaatiostasi osallistua vaikuttamistyön koulutukseen ja tiimiin. Valitsemme osallistujan niin pian sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja?

Jos haluat kysyä lisää hankkeesta tai koulutuksesta, voit ottaa yhteyttä Maailmanvaihtoon tiedottaja@maailmanvaihto.fi tai koulutusta koordinoivaan Fundación SESiin (Argentiina): marielaortizsuarez@fundses.org.ar.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa ti 31.1.

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi, suomeksi tai englanniksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön – hae viim. 31.1.2023!

Kiinnostaako kansainvälinen vapaaehtoistyö? Haluaisitko lähteä vapaaehtoistyöhön puoleksi vuodeksi tai vuodeksi?...

19.1. etäinfo: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

Torstaina 19.1.2023 klo 18–19.30 Zoomissa, linkin saat ilmoittautumalla Etsitkö mahdollisuuksia viettää...

Vuodeksi Slovakiaan – hae viim. 31.1.2023!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Euroopan solidaarisuusjoukoissa? Pidätkö lasten parissa toimimisesta? Hae vuodeksi...