Lisähaku: ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön

Ensi syksyn suunnitelmat avoinna? Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi perehtymällä uusiin teemoihin, toimintatapoihin ja näkökulmiin? Hae lisähaussa International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

Elo–syyskuun 2023 lähtöön on avoinna paikkoja (6 tai 12 kk) Boliviaan, Brasiliaan, Costa Ricaan (vain 6 kk), Ghanaan, Indonesiaan, Keniaan, Meksikoon, Marokkoon, Filippiineille (vain 6 kk), Taiwaniin (vain 6 kk), Tansaniaan ja Vietnamiin (vain 6 kk).

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Ohjelman organisaatioissa toimitaan mm. ympäristön suojelemiseksi, varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarjoamiseksi sekä ihmisoikeuksien tukemiseksi.

Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi ennen lähtöäsi Suomessa sekä perillä kohdemaassasi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon, vakuutuksen ja kielikurssin.

Tutustu ja kun löydät sinua kiinnostavia mahdollisuuksia, laita hakemus matkaan! Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Voimme vastaanottaa hakemuksia 20.3.2023 loppuun saakka. Jos kysymyksiä herää, ota yhteyttä – vastaamme mielellämme.

Ohjelmatiedot ja hakukone vapaaehtoistyöpaikoista
Hakuohje ja -lomake

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Etäkouluttaudu Maailmanvaihdon kouluvierailijaksi to 21.9.

  Hei Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöntekijä, tule mukaan Maailmanvaihdon kouluvierailutoimintaan! Ensiaskel on...

Hae viim. 1.9.! Alkuvuonna 2024 ICYE-vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  Haaveissa vapaaehtoistyö ulkomailla ensi vuonna? Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi perehtymällä...

Islannin Punaiseen Ristiin Euroopan solidaarisuusjoukkoihin – hae viim. 4.9.2023!

  Peruutuksen takia Islannin Punainen Risti etsii vapaaehtoista pikaisesti: vapaaehtoisjakso...