Lisähaku: ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön

Ensi syksyn suunnitelmat avoinna? Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi perehtymällä uusiin teemoihin, toimintatapoihin ja näkökulmiin? Hae lisähaussa International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

Elo–syyskuun 2023 lähtöön on avoinna paikkoja (6 tai 12 kk) Boliviaan, Brasiliaan, Costa Ricaan (vain 6 kk), Ghanaan, Indonesiaan, Keniaan, Meksikoon, Marokkoon, Filippiineille (vain 6 kk), Taiwaniin (vain 6 kk), Tansaniaan ja Vietnamiin (vain 6 kk).

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Ohjelman organisaatioissa toimitaan mm. ympäristön suojelemiseksi, varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarjoamiseksi sekä ihmisoikeuksien tukemiseksi.

Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi ennen lähtöäsi Suomessa sekä perillä kohdemaassasi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon, vakuutuksen ja kielikurssin.

Tutustu ja kun löydät sinua kiinnostavia mahdollisuuksia, laita hakemus matkaan! Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Voimme vastaanottaa hakemuksia 20.3.2023 loppuun saakka. Jos kysymyksiä herää, ota yhteyttä – vastaamme mielellämme.

Ohjelmatiedot ja hakukone vapaaehtoistyöpaikoista
Hakuohje ja -lomake

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...