Vapaaehtoiseksi! Etäinfo kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä to 18.1. Zoomissa

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko tutustua vapaaehtoisohjelmiin ja kuulla osallistujien kokemuksista?

Tule Maailmanvaihdon etäinfoon tutustumaan reitteihin lähteä järjestömme kautta 6 – 12 kuukaudeksi vapaaehtoistyöhön ulkomaille. Vapaaehtoistyötä tehdään Euroopan solidaarisuusjoukoissa tai International Cultural Youth Exchange -ohjelmassa.

Vapaaehtoismahdollisuuksia on eri puolilla maailmaa ja monilla aloilla. Lähde oppimaan esimerkiksi ihmisoikeustyöstä Boliviassa, ympäristönsuojelutyöstä Costa Ricassa, nuorisovaihtotoiminnasta Saksassa tai koulutyöstä Vietnamissa. Kansainvälisessä vapaaehtoistyössä ajattelu avartuu, uusista kasvoista tulee ystäviä ja kansainvälistä kokemusta karttuu.

Etäinfossa kuulet vapaaehtoisohjelmien käytännöistä, kuten hakemisesta ja valmennuksista. Lisäksi osallistujat jakavat kokemuksiaan vapaaehtoistyöstä maailmalla ja Tansanian ICYE-järjestön Hassan Pukey avaa tarkemmin mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön Tansaniassa.

Hymyilevä henkilö vesiputouksen edessä.
Hassan, ICYE Tanzania

 

Etäinfo on avoin kaikille kiinnostuneille. Pidämme infon pääosin suomeksi. Englanniksi kuullaan Tansanian ICYE-järjestön terveiset.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Zoomin ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat lomakkeen täytettyäsi automaattisesti linkin tapaamiseen.

 

Lähetämme osallistujille jälkikäteen tilaisuuden materiaalia, käytämme ilmoittautuneiden osoitteita vain tähän tarkoitukseen.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme etäinfossa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

 

Kolme kuvaa, yhdessä käsiä piirtämässä liiduilla asfalttiin, toisessa askartelutarvikkeita pöydällä ja kolmannessa paperipalloa roikkumassa ilmassa, lisäksi teksti "Vapaaehtoiseksi! Etäinfossa torstaina kokoemuksia vapaaehtoistyöstä koulussa Taiwanissa ja päiväkdissa Ranskassa".

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...