4.4. etätapaaminen: Yhdessä kohti yhdenvertaisempaa vapaaehtoistyötä

  • Ma 4.4.2022 klo 14.30–16.00 EET (13.30–15.00 CET)
  • Zoomissa (lähetämme linkin ilmoittautuneille)

Euroopan solidaarisuusjoukot tarjoaa inspiroivia mahdollisuuksia nuorille, mutta miten voisimme edistää niiden saavutettavuutta ja esteettömyyttä kaikenlaisille nuorille – mukaan lukien ne, jotka tarvitsevat enemmän tukea? Millaista tietämystä, käytäntöjä ja yhteistyötä tarvitsisimme tullaksemme inklusiivisemmiksi?

Lämpimästi tervetuloa tarkastelemaan kysymyksiä yhdessä Maailmanvaihdon etätapaamiseen. Pääset keskustelemaan haasteista ja hyvistä käytännöistä sekä ideoimaan yhteistyömahdollisuuksia.

Tapahtuma on suunnattu organisaatioille, jotka lähettävät tai vastaanottavat Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisia tai koordinoivat vapaaehtoishankkeita, mutta se on avoin kaikille jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään inkluusion edistämiseksi.

Maailmanvaihdon Euroopan solidaarisuusjoukkojen harjoittelija Roos Freije tarkasteli taannoin inklusiivisuutta Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyössä. Tapaamisessa hän jakaa tarkastelunsa tulokset ja hyviä käytäntöjä.

Lisäksi, Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöntekijä Susanna Halme jakaa kokemusasiantuntijuuttaan inkluusion edistämisestä kansainvälisessä vapaaehtoistyössä. Susanna osallistui Maailmanvaihdon kautta Itävallassa nuorisovaihtojärjestö Grenzenlosin Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeeseen nimeltä “Grenzenlos without Barriers”.

Maailmanvaihto ry – ICYE toimii lähettävänä ja vastaanottavana tukijärjestönä Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisille, minkä ohella koordinoimme Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhankkeita Suomessa.
Tapahtuma pidetään englanniksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Lähetämme sinulle linkin tapaamiseen.

Saavutettavuus ja turvallisemman tilan rakentaminen

Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility. Voimme lähettää tapaamisen esitysdiat osallistujille etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita tapaamisen saavutettavuuteen liittyen, otathan meihin yhteyttä tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Haluamme rakentaa Maailmanvaihdon kaikessa toiminnassa ilmapiiriä, jossa kukin osallistuja voi tuntea itsensä tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi noudatamme tapaamisessa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa to 25.5.

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi, suomeksi tai englanniksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Kouluttaudu hakijoiden haastattelijaksi 28.10.

  Etsitkö vapaaehtoistoimintaa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoistyöhön ulkomaille...

Asetu ehdolle! Maailmanvaihdon hallituksen uudet jäsenet valitaan 2.11.2023

  Haluaisitko mukaan luotsaamaan Maailmanvaihdon toimintaa? Asetu ehdolle Maailmanvaihdon hallitukseen!...

Maailmanvaihdon syyskokous 2.11.2023

  Maailmanvaihdon jäsenet ja toimintamme osallistujat, lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen päättämään,...