25.4.2024 etäinfo: Vapaaehtoistyöhön Eurooppaan – tutustu Euroopan solidaarisuusjoukkoihin!

Hei nuori, kiinnostaako kansainvälinen toiminta? Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä ulkomailla paikallisen yhteisön hyväksi ja samalla oppia uusia taitoja? Tule Maailmanvaihdon etäinfoon tutustumaan Euroopan solidaarisuusjoukkoihin!

Euroopan solidaarisuusjoukot tarjoaa mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön ulkomailla EU-tuetusti. Voit lähteä kauttamme Euroopan solidaarisuusjoukkoihin 6–12 kuukaudeksi. Valmennamme sinua ja olemme tukenasi läpi vapaaehtoiskokemuksen.

Vapaaehtoisena tuot panoksesi ja kansainvälisen tuulahduksen esimerkiksi nuorisokeskuksen, ympäristönsuojelujärjestön tai vammaisten ihmisten työpajan toimintaan. Mahdollisuuksia on monia! Etäinfossa kuulet ohjelman käytännöistä ja vapaaehtoistyöhön hakemisesta. Lisäksi vapaaehtoiset kertovat kokemuksistaan.

Osallistuaksesi Euroopan solidaarisuusjoukkoihin sinulla ei tarvitse olla koulutus- tai työtaustaa eikä sinun tarvitse osata lähtiessäsi paikallista kieltä. Vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa sinulle mainion tilaisuuden kehittää taitojasi monipuolisesti. Osallistujana saat mm. matkat kohdemaahasi, majoituksen, päivittäiset ateriat sekä vakuutuksen.

Lämpimästi tervetuloa! Pidämme etäinfon ainakin pääosin suomeksi.

Ilmoittautuminen

Pidämme etäinfon Zoomissa. Saat linkin tapaamiseen täyttämällä Zoomin ilmoittautumislomakkeen.

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa kaikessa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi etäinfossa noudatamme Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility. Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita saavutettavuuteen liittyen, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Kumppanuus kukoistaa Kotkassa: palvelutalo Koskenrinteen ICYE-yhteistyölle tunnustusta

Kotka. Täällä palvelutaloyhdistys Koskenrinne ry (https://koskenrinne.fi) ryhtyi kuusi vuotta sitten...

Kamu-toiminta: Ystävyyttä, apua ja läsnäoloa

Oman vapaaehtoistyöjaksonsa jälkeen Marco Koivumäki on toiminut Maailmanvaihdon Kamuna. Kamuna...

Syyskuussa Sunnahofiin Itävaltaan – hae viim. 28.4.2024!

Kiinnostaako puutarhanhoito, maanviljely tai puutyö? Haluaisitko työskennellä näissä tehtävissä yhdessä...