7.12. etäinfo: Välivuodeksi vapaaehtoistyöhön ulkomaille

Mietteissä välivuosi? Kiinnostaako kansainvälinen toiminta? Vietä merkityksellinen vuosi vapaaehtoistyössä maailmalla!

Tule nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon etäinfoiltaan tutustumaan mahdollisuuksiin lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi ulkomaille 6–12 kuukaudeksi ja kuulemaan osallistujien kokemuksista.

Mahdollisuuksia on eri puolilla maailmaa ja monilla aloilla. Lähde oppimaan esimerkiksi ihmisoikeustyöstä Boliviassa, ympäristönsuojelutyöstä Costa Ricassa, nuorisovaihtotoiminnasta Saksassa tai koulutyöstä Vietnamissa.

Vapaaehtoistyötä tehdään Euroopassa Euroopan solidaarisuusjoukoissa ja Euroopan ulkopuolella International Cultural Youth Exchange (ICYE) -ohjelmassa. Etäinfossa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista.

Maailmalla ajattelu avartuu, uusista kasvoista tulee ystäviä ja kansainvälistä osaamista karttuu. Etäinfoilta on avoin kaikille kiinnostuneille ja se pidetään suomeksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu etäinfooon Zoomin ilmoittautumislomakkeen kautta. Saat automaattisesti linkin tapaamiseen. Lähetämme ilmoittautuneille muistutuksen tilaisuudesta sekä jälkikäteen palautelomakkeen ja tilaisuuden materiaalia. Emme käytä ilmoittautuneiden sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin.

 

Turvallisempi tila ja saavutettavuus

Haluamme rakentaa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi infoillassa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettuustietoihin voit tutustua Zoomin kotisivuilta. Jos kysyttävää herää, otathan meihin yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

13.3. etäinfo: Vapaaehtoistyöpaikaksi nuorille ulkomailta

Haluaisitteko saada työyhteisöönne vahvistusta ja nuorten näkökulmia maailmalta? Olisiko teillä...

Elokuussa Niceheartsiin Espooseen uusi vapaaehtoinen – haussa isäntäperhe

Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi ja harjoittaa kielitaitoasi tukea vapaaehtoisyhteistyötä kulttuurien välisen...

Maailmanvaihdon kevätkokous 25.3.

Maailmanvaihdon jäsenet ja toimintamme osallistujat: lämpimästi tervetuloa Maailmanvaihdon kevätkokoukseen! Aika:...