Hae harjoitteluun Maailmanvaihtoon

Maailmanvaihto etsii harjoittelijaa! Harjoittelussa Maailmanvaihdossa pääset mukaan järjestämään kansainvälisiä vapaaehtoistyöohjelmia nuorille aikuisille.

Maailmanvaihto eli Suomen ICYE vastaanottaa Suomeen ulkomailta vuosittain noin 30–40 vapaaehtoista 6–12 kuukautta kestäviin ohjelmiin. Vapaaehtoiset sijoittuvat mm. päiväkoteihin ja vammaisten toimintakeskuksiin. He asuvat joko työpaikan yhteydessä tai isäntäperheessä. Lähetämme Suomesta vapaaehtoisia vastaaviin ohjelmiin noin 30 maahan eri puolille maailmaa.

Harjoittelijan tehtävänä on avustaa elokuussa 2024 Suomeen saapuvien vapaaehtoisten ohjelmajärjestelyissä, kuten Kamu-tukihenkilöiden ja isäntäperheiden etsimisessä ja tulovalmennuksen järjestämisessä sekä osallistua vapaaehtoistyöhön ulkomaille lähtevien osallistujien lähtöjärjestelyihin. Työssä painottuvat erilaiset hallinnolliset tehtävät, kuten matkajärjestelyt ja sopimusten valmistelu. Työtehtävät sisältävät myös tiedotustyötä ja kansainvälistä yhteydenpitoa. Työ on toimistotyötä.

Harjoittelijalta edellytetään hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja, esimerkiksi ulkomailla asumisen kautta kartutettua hyvää tuntemusta kulttuurien välisen ymmärryksen kysymyksistä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Harjoittelupaikka sopii järjestötyöstä ja globaalikasvatuksesta kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille, esimerkiksi yhteiskunta- ja hallintotieteideiden, kasvatustieteiden tai humanististen tieteiden opiskelijioille.

  • Ajankohta ja kesto: 3.6.–2.9.2024
  • Työn luonne: Kokoaikatyö
  • Palkka: työssäoloehdon täyttävä palkka (1331 €/kk vuonna 2023). Paikkaa tarjotaan yliopiston harjoittelutukea saavalle opiskelijalle. Maailmanvaihto voi osallistua osittain harjoittelijan palkkakustannuksiin.
  • Hakuaika päättyy: 29.2.2024

Kiinnostuitko? Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä motivaatiokirjeesi Maailmanvaihtoon osoitteeseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi.

Lisätietoja antaa Maailmanvaihdon pääsihteeri Anni Koskela: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi, +358 50 452 5660.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

13.3. etäinfo: Vapaaehtoistyöpaikaksi nuorille ulkomailta

Haluaisitteko saada työyhteisöönne vahvistusta ja nuorten näkökulmia maailmalta? Olisiko teillä...

Elokuussa Niceheartsiin Espooseen uusi vapaaehtoinen – haussa isäntäperhe

Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi ja harjoittaa kielitaitoasi tukea vapaaehtoisyhteistyötä kulttuurien välisen...

Maailmanvaihdon kevätkokous 25.3.

Maailmanvaihdon jäsenet ja toimintamme osallistujat: lämpimästi tervetuloa Maailmanvaihdon kevätkokoukseen! Aika:...