Helsinki: 17.1. infoilta vapaaehtoistyöstä ulkomailla

  • Tiistaina 17.1.2023 klo 18–19.30
  • Annantalon auditorio (2. kerros), Annankatu 30, Helsinki

Etsitkö mahdollisuuksia viettää vapaaehtoistyössä maailmalla 6–12 kuukautta? Haluaisitko kuulla vapaaehtoisten kokemuksista?  Tule Maailmanvaihdon infoiltaan tutustumaan mahdollisuuksiin lähteä kauttamme vapaaehtoiseksi ulkomaille!

Mahdollisuuksia on eri puolilla maailmaa ja monilla aloilla. Lähde oppimaan esimerkiksi ihmisoikeustyöstä Boliviassa, ympäristönsuojelutyöstä Costa Ricassa, nuorisovaihtotoiminnasta Saksassa tai koulutyöstä Vietnamissa. Maailmalla ajattelu avartuu, uusista kasvoista tulee ystäviä ja kansainvälistä osaamista karttuu.

Vapaaehtoistyötä tehdään Euroopassa Euroopan solidaarisuusjoukoissa ja Euroopan ulkopuolella International Cultural Youth Exchange -ohjelmassa (haku ICYE-ohjelman elo–syyskuun 2023 lähtöön on käynnissä tammikuun loppuun saakka). Infoillassa kuulet mm. hakukäytännöistä ja valmennuksista.

Infoilta on avoin kaikille kiinnostuneille ja se pidetään suomeksi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Turvallisempi tila ja esteettömyys

Haluamme rakentaa Maailmanvaihdon toiminnassa ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi omana itsenään. Tämän tukemiseksi infoillassa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Annantalon esteettömyystietoihin voit tutustua Annantalon kotisivuilta. Jos kysyttävää herää, otathan yhteyttä Annantaloon tai meihin Maailmanvaihdossa: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

10.10. Infoilta: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule...

Kouluttaudu hakijoiden haastattelijaksi 28.10.

  Etsitkö vapaaehtoistoimintaa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoistyöhön ulkomaille...

17.10. Etäinfoilta: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule...