Hae viim. 1.9.! Alkuvuonna 2024 ICYE-vapaaehtoistyöhön ulkomaille

 

Haaveissa vapaaehtoistyö ulkomailla ensi vuonna? Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi perehtymällä uusiin teemoihin, toimintatapoihin ja näkökulmiin? Vielä ehdit hakea International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

Alkuvuoden lähtöön on avoinna paikkoja (6 tai 12 kk) Brasiliaan, Ecuadoriin (vain 6 kk), Filippiineille (vain 6 kk), Ghanaan, Indonesiaan, Meksikoon ja Vietnamiin (vain 6 kk).

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Ohjelman organisaatioissa toimitaan mm. ympäristön suojelemiseksi, varhaiskasvatuksen ja koulutuksen tarjoamiseksi sekä ihmisoikeuksien tukemiseksi. Muutamina esimerkkeinä:

  • Brasilia: Associação Legato Canoasissa edistää vammaisten ihmisten inkluusiota taiteen kautta. He kutsuvat vapaaehtoisen mukaan järjestämään työpajatoimintaa lapsille ja nuorille.
  • Filippiinit: Bisdak Pride Inc. Cebun kaupungissa työskentelee sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Vapaaehtoinen pääsee mm. mukaan järjestämään koulutuksia nuorille sekä avustamaan hallinnollisessa työssä ja someviestinnässä.
  • Ghana: Lighthouse Mission School Offinsossa kutsuu vapaaehtoisen päiväkotiin ja kouluun avustamaan opettajia heidän askareissaan lasten parissa – luvassa päiväkoti- ja kouluelämää aakkosten opettelusta musisointiin.
  • Vietnam: Morning Star Center Hanoissa tukee kehitysvammaisia lapsia ja nuoria. Keskuksessa työskentelee opettajia, psykologeja, lääkäreitä, hoitajia ja fysioterapeutteja. Vapaaehtoinen avustaa lapsia leikeissä ja päivittäisissä toimissa, kuten ruokailussa, sekä osallistuu keskuksen puhtaanapitoon.

Saat Maailmanvaihdolta ja kohdemaan ICYE-järjestöltä valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon, vakuutuksen ja kielikurssin.

Tutustu ja kun löydät sinua kiinnostavia mahdollisuuksia, laita hakemus matkaan! Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Voimme vastaanottaa hakemuksia 1.9.2023 loppuun saakka. Jos kysymyksiä herää, ota yhteyttä – vastaamme mielellämme.

Ohjelmatiedot
Hakuohjeet ja -lomake
Usein kysyttyä

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...