Elo–syyskuussa 2024 ICYE-vapaaehtoistyöhön – hae viim. 31.10.2023!

 

Hae nyt elo–syyskuussa 2024 alkavaan ICYE-vapaaehtoistyöhön 6 tai 12 kuukaudeksi!

Lokakuun 2023 loppuun saakka jatkuvassa haussa ovat mukana Argentiina, Bolivia, Brasilia, Costa Rica, Ecuador, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Ghana, Honduras, Indonesia, Intia, Japani, Kenia, Kolumbia, Marokko, Meksiko, Mosambik, Nepal, Nigeria, Peru, Taiwan, Tansania, Uusi-Seelanti, Vietnam ja Yhdysvallat.

Mahdollisuuksia on monilla aloilla. Voit osallistua vapaaehtoisena esimerkiksi ihmisoikeustyöhön Boliviassa, ympäristönsuojelutyöhön Costa Ricassa, kouluelämään Ghanassa, vanhustyöhön Marokossa tai päiväkodin arkeen ja juhlaan Japanissa.

Vapaaehtoistyössä pääset avartamaan maailmankuvaasi ja kehittämään taitojasi. Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

Ohjelmatiedot
Hakuohjeet ja -lomake

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

”Terveisinä kaikille kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille haluan sanoa, että jos on pienikin mahdollisuus lähteä niin tee se! Matkalla tulet oppimaan uutta itsestäsi, muista ja koko maailmasta.” – Kalle, ICYE-vapaaehtoistyössä Brasiliassa

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi, suomeksi tai englanniksi rennossa ilmapiirissä?...

Ensi vuonna Euroopan solidaarisuusjoukkoihin Puolaan – hae viim. 2.12.

Ensi vuonna vapaaehtoistyöhön Puolaan! Yhteistyöjärjestömme etsii vapaaehtoisia kolmeen organisaatioon: 1)...

Pikalähtö: Islantiin vapaaehtoistyöhön päiväkeskukseen mielenterveysongelmista kärsiville

Jos etsit mahdollisuutta lähteä vapaaehtoistyöhön ulkomaille jo pian, älä ohita...

Bite the Culture: Azerbaidžan

Pitkän tauon jälkeen palaamme Bite the Culture -tapahtumien pariin! Tässä...