Koulutus: Young Activists Communicating Peace 15.8.–22.8.2022 Saksassa

Hei Maailmanvaihdon toiminnan osallistuja, lähde koulutukseen ”Young Activists Communicating Peace”, joka tarjoaa taitoja rauhantyöhön ja rauhankasvatukseen kansainvälisen vapaaehtoistyön kentällä!

”In recent years, we have observed an increasing radicalization in public communications and an increase in hate speech on social media. News and social media are dominated by escalating and polarizing language. Nationalist, anti-democratic and racist actors are threatening social cohesion worldwide with targeted fake news. This has become increasingly clear over the past 10 years and has reached a new level since Russian troops invaded Ukraine: democracy and peace are under threat worldwide.

With this training, which is part of our long-term project ”Young Activist for Peace”, we want to remind you that we as human beings are also characterized by the ability to communicate successfully, to cooperate, to show compassion and to act in solidarity. We believe that the ability to communicate successfully is a key to greater understanding and appreciation for one another and contributes to a more peaceful society.”

Tutustu koulutuksen sisältöihin ja muihin lisätietoihin koulutuksen kuvauksesta (pdf) ja ICJAn kotisivuilta. Hae, jos olet mukana Maailmanvaihdon toiminnassa ja kiinnostunut rauhantyöstä ja konfliktinratkaisusta sekä haluaisit oppia väkivallattomasta viestinnästä ja transaktioanalyysista. Maailmanvaihto voi lähettää koulutukseen 1 tai 2 osallistujaa.

Osallistujana saat majoituksen ja ateriat sekä matkakulukorvauksen, joka on 275 euroa (matkustettaessa Suomesta). Matkakulukorvaus on 320 euroa, jos käytät vähäpäästöisiä liikennevälineitä.

Maksettavaksesi tulee osallistumismaksu 40 € euroa, mutta Maailmanvaihto maksaa sen sinulle myöhemmin takaisin, jos hyödynnät oppimaasi Maailmanvaihdon toiminnassa.

Koulutus on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille ja se pidetään englanniksi. Koulutuksen rahoituspäätöstä ei ole vielä tehty, joten vielä ei ole täysin varmaa, että koulutus toteutuu. Ilmoitamme osallistujiksi valituille heti, kun rahoituspäätös on tehty.

Miten mukaan?

Hae lähettämällä vapaamuotoinen viesti Maailmanvaihtoon osoitteeseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi. Täytämme paikat koulutukseen sopivien hakijoiden löydyttyä, ja voimme vastaanottaa hakemuksia 30.6.2022 saakka.

Kysyttävää?

Jos haluat kysyä koulutuksesta, vastaamme mielellämme! Lisätietoja antaa pääsihteeri Anni Koskela: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi, 050 345 5660.

Lue myös

Elokuussa Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Vapaaehtoista hakee Samtökin ‘78, joka työskentelee...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

  Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Avoinna paikka Vigdísiin, monikielisyyden ja...

Elokuussa vapaaehtoistyöhön Puolaan – hae mahdollisimman pian!

Puolaan! Nuoria etsii Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyöhön Gdynia Social School –...